Snyggt från Hööks





 


 

Me like


Dagens ridpass

Sitter just nu på bussen på väg hem från stallet, är alldeles strax framme. Jag tänkte berätta lite kortfattat om dagens ridpass! 
 
Jag red i "paddockhagen" och arbetade mest med skänkelvikning och framdelsvändningar. Jag skrittade fram länge och sedan började jag arbeta med formen. När vi hade en fin form så började jag trava igång honom, han var väldigt mjuk och samarbetsvillig! Han studsade lite då och då i galoppfattningarna men vi fick till ett par väldigt fina fattningar efter några om och men. Som avslutning arbetade jag med skänkelvikning, det gick väldigt bra i båda varven! Är väldigt nöjd över ridpasset, finaste Esset!

Update

Kom från skolan för ett tag sen, precis ätit och snart ska jag iväg till skolan igen, vi ska repa och sen ska kören uppträda på kräftskivan i sumpan!


Remember the name


Never regret something that once made you smile.


 

Vid Skansen

Hej! Sitter just nu utanför entrén vid Skansen med Melanie och Elin. Vi ska snart gå in någons ska väl gå på någon tipspromenad eller något, haha. Vet inte när vi slutar, men direkt efter åker jag som sagt till Esset och rider. Vi hörs!

Hello

Skrev ett väldigt långt inlägg och sedan skulle datorn såklart lagga.. så all text försvann, blir helt galen när sådant händer! Jag ber om ursäkt för sämre uppdatering idag, har inte haft tid. Imorgon har vi Year Level Day i skolan och vi ska till skansen, så det blir la roligt! Efter det åker jag ut till Esset och rider. Vi hörs!

Vinterstövlar från B Vertigo

Jag tycker faktiskt att vinterstövlarna ovan från B Vertigo var väldigt fula! Inget var särkilt fint eller passande, det ser ut som om man bara har slängt ihop ett par stövlar och skor i ett liksom. Jag föstår heller inte grejen med flärparna vid knäna. De kanske är väldigt bekväma och varma, men jag skulle i alla fall inte köpa dem, priset är en anledning. Du får betala 4 600:- (!) för ett par vilket är väldigt mycket pengar. För mig så är dessa ridstövlar ett BIG NO!

Tjugoåttonde augusti

Hej! Kom hem från skolan för ett par timmar sedan. Det hände inget speciellt, bara en vanlig skoldag. Det känns väldigt skönt att vi inte fått några läxor än eller planerade provdagar, så det är väldigt lugnt just nu.
 
Som sagt så fick jag ett meddelande från Kattis att veterinären kommer för att undersöka rygg och hovar på Esset imorgon, jag kan alltså inte rida imorgon eftersom att vet. kan vara tvungen att ge honom lugnande, så det får bli på torsdag istället!

Always in my heart

People change, memories don't.

I skolan

Jag är la antagligen i skolan nu eftersom att detta är tidsinställt. Jag slutar vid tjugo över tre och har bara tråkiga lektioner, segt men så är det. Efter skolan hade jag tänkt att rida en tur på Esset, men veterinärens skulle komma och undersöka honom så det får bli på torsdag istället. Så det blir väl bara att slappa efter denna dag!

Förlåt

Förlåt för dålig uppdatering, ska skärpa mig. Har haft fullt upp men nu ska jag verkligen försöka!


Dagens ridpass

Jag kom hem från stallet för en stund sedan, jag fick rida på Gipsy igen som jag tidigare hoppats på! Vi började med att skritta fram en stund ute och hon kändes något stark. Jag arbetade mycket med halvhalter så att hon skulle bli mer avslappnad när vi sedan skulle rida i ridhuset. Det blev mycket övergångar och fattningar och Gipsy var väldigt lyhörd och blev väldigt fin efter en stund. Jag fick arbeta sjukt mycket med innerskänkeln för att hon skulle forma sig ordentligt, hon är en ponny man måste arbeta mycket med för att hon ska visa sin allra bästa sida. I galoppfattningarna var hon lite hetsig och sedan när jag blev tydligare med hjälperna så gick det väldigt bra! I slutet arbetade vi med serpentiner och även där gick hon klockrent, jag är väldigt nöjd över ridpasset!
 

Schabrak från Schockemöhle Sports

Kärlek till de här schabraken från Schockemöhle Sports!

You're unique

1. At least five people in this world love you so much they would die for you.

2. At least fifteen people in this world love you in some way.

3. The only reason anyones would ever hate you is because they want to be just like you.

4. A smile from you can bring happiness to anyone, even if they don’t like you.

5. Every night, someone thinks about you before they go to sleep.

6. You mean the world to someone.

7. If not for you, someone may not be living.

8. You are special and unique.

9. Someone that you don’t even know exists loves you.

10. When you make the biggest mistake ever, something good comes from it.

11. When you think the world has turned its back on you, take a look: you most likely turned your back on the world.

12. When you think you have no chance of getting what you want, you probably won’t get it, but if you believe in yourself, probably, sooner or later, you will get it.

 

Mat sen mot mamma

Ska äta snart, sen drar jag hem till mamma igen. Bloggar mer ikväll, puss!

Just Girly Things ♥

 

Säkerhetsväst

Innan ridningen igår var jag och pappa och fixade en säkerhetsväst för att min gamla var FÖR liten.
Det blev den här, den var skön och eftersom jag inte rider med väst, bara i hoppning eller om jag rider ensam så var det inte värt att lägga ner mer pengar på en annan, men jag är nöjd med den iallafall!

Godmorgon

Var för trött för att blogga igår så därför vart det inga inlägg från mig. 
Ridnigen igår gick sådär... Min sköthäst hade sparkat mig på benet innan så det var svullet och gjorde ont. Jag red barbacka och i galoppen vart hon lite busig och skulle göra lite hopp och sånt och då landade jag på mitt ben så jag fick ondare så jag skrittade resten av lektionen. Annars var hon jättefin i traven och absolut i skritten så jag är nöjd! Vaknade vid 10, gick och la mig rätt tidigt så det var skönt. Ska äta strax så vi hörs!

Tjugosjätte augusti

Godmorgon! Idag är jag uppe med tuppen eller vad man nu säger, haha. Jag gick och la mig ganska tidigt igår så det var la därför jag vanade hyfsat tidigt. Anyway, idag så funderar jag på att städa lite i mitt rum och fixa och trixa med lite småsaker här hemma. Vi hörs!

You're amazing

I wonder if you know how it really feels.

Horze's nya höstkollektion

Nu har Horze släppt sin nya höstkollektion, kikade in på deras hemsida och jag är väldigt imponerad och faktiskt överraskad, denna gången har Horze lyckats bra! Det är mycket färg i sortimentet, perfekt nu när hösten kommer och det börjar bli grått och regnigt. Av det jag sett så ser produkterna alldeles lovande ut till bra priser. Jag får väl tvinga med mig Hanna på en tripp till Horze någon gång nu lite längre fram, för jag vill gärna känna och se på produkterna IRL innan jag beställer hem något.
 
Det ser ut att vara otroligt bra grejor i alla fall, har hittat ett par produkter jag väldigt gärna vill ha. Jag måste ge efter lite nu, har varit otroligt sträng mot mig själv med att hindra mitt shoppingsug haha!
 
 

Lite random frågor

1. Vad heter du? Alice Lindh
2. Hur gammal är du? 13, snart 14 år.
3. Vart bor du? Stockholm
4. Hårfärg? Brunett så hett, haha!
5. Ögonfärg? Bruna med något inslag av grönt.
6. Hur lång är du? 162 cm ungefär.
7. Kär? Jaaa, så att det gör ont!
8. Singel eller upptagen? Singel
9. När och vem kysste du senast? Det får bli en hemlighet hihi.
10. Har du hånglat med någon av samma kön? Nej haha!
11. Dumpat någon? Ja
12. Blivit dumpad? Ja
13. Vad för killar/tjejer föredrar du mest? Hjälp, jag har ingen aning?!
 
14. Favoritland? Sverige haha! Om jag inte får välja det så är det nog Thailand.
15. Favoritfärg? Marin, vit, svart och lila!
16. Favoritfilm? Jag har många men favoriten är nog ändå The Hunger Games.
17. Favoritbok? Ingen aning!
18. Vad gillar du mest med dig själv? Mina ögon.
19. Vad gillar du minst med dig själv? Min längd tror jag.
20. En person du inte skulle klara dig utan: Min familj, min syster!
21. En person du älskar: Kan inte välja en specifik, men min familj och vänner.
22. En person du hatar: Jag hatar inte, men ogillar många.
 
23. Ut och festa eller myskväll? Det beror på humöret.
24. Beroende av något? Min dator och iPhone!
25. Ditt livs största misstag? Det håller jag för mig själv.
26. Har du några piercingar? I öronen.
27. Vem är du mest lik? Mamma tror jag.
28. Saknar du någon just nu? Ja, mycket!
29. Vad ska du göra idag? Ingen aning.
30. Är du nöjd med ditt liv? Ja, love life!

Wake me up

Tagit det lugnt hela kvällen. Bestämt lite och sånt. Tänkt och sånt. Har riktigt ont i magen så ska sova snart, ska upp halv 9 imorn så måste ställa klockan. Vi hörs imorn

God den kvällen

Var i skolan idag, första riktiga skoldagen. Hade bara fyra lektioner så det var rätt lugnt. Fick träffa alla igen, fick lite böcker och sånt. Blev skitsur på min spanskalärare, det var första lektionen och vi fick en läxa, liksom wtf? Aja bara att börja plugga, får ju betyg så nu är det bara att satsa!
Kom hem till pappa vid sju och har inte gjort något, finns inget att göra här.. Brorsan är borta så jag har iallafall hans dator så jag kan se film! Vi hörs senare, puss 

I'm coming home

Hej! Jag kom hem från skolan för en stund sedan, det blev en väldigt lugn dag idag. Började med engelska och vi skulle egentligen träffa vår nya lärare, men vi fick ha en vikarie istället. Sedan hade vi matematik och lektionen hade inte alls med matte att göra, det blev mest introduktion, utdelning av böcker och prat. Efter det hade vi SO och det blev likadant där, våran SO-lärare är väldigt chill. Sedan åt vi lunch och efter det hade vi en svenskalektion, sedan slutade vi och nu sitter jag här i soffan bara tar det lungt!

Jacka från Kingsland

Jag kikade in på Cheval Ridsports hemsida och hittade jackan ovan från Kingsland, tycker den är riktigt snygg. Svart och stilren med ett par synliga detaljer, me like! Perfekt att ha i vinter och höst, och jag behöver faktiskt en ny jacka som ska tåla de värsta väderdagarna. Dock är den väldigt dyr, 2999:- får du betala för en sådan, tror därför inte att jag inte kommer köpa en sådan. Himla snygg är den i alla fall!

Godmorgon

Idag är det den första riktiga skoldagen. Slutar kvart over 3 så det är inte så illa. Har fixat mig och precis ätit, ska inte dra förens om ett tag men ska slappa och sånt innan skolan!

Första riktiga skoldagen

Första skoldagen idag då! Vi börjar halv nio och slutar vid två, helt okej dag. Det blir nog inte så kkävande, vi ska väl lära känna våra nya lärare och så. Vi hörs!
 

Hemma

Hej! Jag kom hem för ett tag sedan från skolan. Vi hade Class Day idag och vi var som sagt iväg till Kristineberg och spelade brännboll och kubb, rätt kul faktiskt! Det var bara det vi gjorde, sedan fick man dra hem. Imorgon är det första vanliga skoldagen som gäller, jag börjar halv nio och slutar vid två så det är väl bra. Resten av dagen så ska jag nog bara slappa, får passa på nu innan allt drar igång igen och blir allvar haha! Vi hörs!

Systemkamera: Nikon D3000

Jag hade tänkt att skriva ett inlägg om min kära systemkamera.
 
Jag har då en Nikon D3000 som jag fick på min födelsedag år 2010, alla bilder i bloggen är tagna av mig med denna kamera. Kameran har lärt mig otroligt mycket inom bild och fotografi! Det är en bra kamera speciellt framtagen för amatörer, men kan även användas av proffsigare fotografer. Jag själv är lika nöjd med den i dag som jag var när jag fick den. Det är på grund av denna kamera som jag är den fotografen jag är i dag, och jag får ofta väldigt mycket beröm för mina bilder.
 
Jag har kopierat en liten beskrivning och ett par egenskaper om kameran från Nikons hemsida:
 
D3000 är en högpresterande SLR-kamera i DX-formatet som ger fantastiska bilder och har många olika funktioner som gör det roligt och enkelt att fotografera. Nikons intelligenta guideläge har en otroligt användarvänlig inbyggd hjälp som gör att även nybörjare kan ta fantastiska bilder. Guideläget kan även beskriva för användaren vilka inställningar som kan göras. Bildsensorn på 10,2 megapixel och den snabba autofokusen ger bilder med exakta detaljer. D3000 är kameran som visar hur enkelt det är att ta helt fantastiska bilder!
 

Guideläget är en snabb och lättanvänd inbyggd hjälp. Guideläget ställer frågor om den bild som ska tas och kamerainställningarna optimeras automatiskt för att ge bästa möjliga resultat. Kan ställas in på att visa användaren vilka inställningar som ska göras och lära ut grunderna i småbildsfotografering.

CCD-bildsensorn i DX-format med 10,2 megapixel ger mycket detaljerade bilder och möjligheten att skapa fantastiskt skarpa förstoringar.

11-punkters autofokussystem ger knivskarpa bilder, samt snabb och exakt autofokustäckning över hela bildytan. Fyra AF-områdeslägen, till exempel 3D-följning, ger skarpa resultat oavsett om motivet befinner sig utanför bildens mitt, rör sig snabbt eller fullständigt oförutsägbart.

Dubbla integrerade system för dammreducering , rengöring av bildsensorn och luftflödeskontrollen håller damm borta från kamerans bildsensor så att bilderna blir klara och fria från smuts.

Systemet för motividentifiering ger skarpa och tydliga bilder genom att optimera kamerainställningarna ögonblicket innan slutaren utlöses.

Hög ISO-känslighet (100–1600) med automatisk ISO-inställning. ISO-känsligheten kan dessutom utökas manuellt upp till ISO 3200 med hjälp av Hi1-inställningen.

Stor högupplöst 3-tums LCD-monitor med ca 230 000 punkter gör det enkelt att kontrollera viktig kamerainformation, och gör det till ett rent nöje att titta på och redigera bilderna.

Serietagningar med 3 bps gör det möjligt att fotografera snabba rörelser med 3 bilder per sekund.

Funktionen för Picture Control gör det möjligt att anpassa utseendet och känslan i bilderna.

Dessa egenskaper är alltså bara några enstaka, det finns många fler! Och inte nog med det, den har en väldigt snygg design också! Jag själv tycker att beskrivningen stämmer glasklart. Jag rekommenderar den verkligen, tror dock att den inte tillverkas längre. I alla fall, det är den bästa kamera jag hållt i, mina bilder har blivit mycket bättre med åren eftersom att den har lärt mig så mycket!

 

 

Cooler then me

Tjatja bloggen! Nej men serisöt.
Sitter och lyssnar på musik och har precis städat mitt rum lite snabbt så jag kan få in en madrass här sen.
Skulle ha gått ner och gymmat med mamma men min mage har vart konstig hela dagen så kände inte för det, har vart nära på att spy upp nästan all mat jag har ätit, så jävla äckligt.
Jenny kommer runt halv 10 så tills dess ska jag bara ta det lugnt och lyssna på musik!

Tjugoandra augusti

Hej! Sitter just nu hemma hos Emma och tittar på tv. Det var första skoldagen för mig idag och det kändes helt okek, roligt att träffa alla igen och det blir nog bra sen när skolan startat helt. Vi började i alla fall klockan tio och slutade vid elva, inget mig emot haha! Mentorerna pratade lite och så och sedan fick man gå hem. Jag, Emma, Elsa och Melanie gick till McDonalds vid Brommaplan och hängde liten stund, och sen kom det jättemycket folk, efter ett tag åkte jag och Emma till Esset. Jag red honom i hagen och arbetade lite med skänkelvikning och övergångar, det gick fint förutom att han var väldigt pigg! Imorgon har vi Class Day i skolan och min klass ska åka till Kristineberg på picknick och spela kubb och brännboll, haha. Jag är dock inte helt hundra på att jag ska gå, har haft väldigt ont i huvudet de senaste timmarna. Nu ska jag och Emma hitta på något så vi hörs!

Första skoldagen

Började vid 9 och slutade 14, aslång tid för att vara första dagen.. Känns så  konstigt att ha börjat åtta haha. Gick till centrum efter skolan lite snabbt och nu sitter jag hemma med Jenny. När mamma kommer hem ska vi ner och gyma, sen måste jag duscha och sen kommer den andra Jennt och sover här!

Ridbyxor från Stud One

Jag tycker att ridbyxorna ovan från Stud One är ruskigt snygga! Jag behöver ett par nya, och vill gärna att de ska vara lite utstickande. De ser otroligt bekväma ut och jag tycker att det var lite tufft med stjärnor vid skoningarna, kostar ungefär 1250:- och jag tycker det är ett okej pris. Btw, är det någon som missat att jag älskar marint haha..? Jag är lite osäker på om jag ska köpa ett par eller inte, men vi får se!

Sommarbilder

Kamera: Nikon D3000
Objektiv: Sigma 70-300/4-5,6 DG APO MACRO

Awesome låt

 
Denna låt dunkas ständigt i mina hörlurar, så otroligt fin och bra! 

Godmorgon

Godmorgon på er! Jahapp, då var det sista lediga dagen då.. har ingen aning om vad jag sa hitta på för något. Imorgon börjar skolan igen, jag är otroligt omotiverad tyvärr. Vi börjar klockan tio och vi ska bara ha upprop och lite sådant, sen får man gå hem, så på torsdag börjar det på allvar eller vad man nu ska säga. Jag ska ge som f*n nu, satsa fullt ut och inte spara saker till sista sekunden, alltid göra mitt bästa, kämpa in i det sista och alltid fösöka! Vi hörs senare.

Paus

Har inte bloggat på hela dagen men har inte hunnit! Jag tar förresten bloggpaus tills på onsdag när jag börjar skolan, puss!


Dagens ridpass

Idag så fick jag rida på fina Gipsy Carol! Jag blev väldigt taggad när jag såg att jag skulle ha henne, hon är en ponny som inte går som en klocka av sig själv utan man måste jobba väldigt mycket med henne. I början av ridlektionen så red vi ut en sväng och klättrade lite, Gipsy kändes lite stum i munnen just då. Jag började jobba med mycket halvhalter och sedan gav hon efter och blev något känsligare. Vi red sedan tillbaka till paddocken och vi började att trava igång hästarna lite individuellt, Gipsy var känslig för skänkeln och hon blev väldigt fin i munnen efter ett tag. Sedan började vi att arbeta med volter och bågar, både stora och små. Hon blev lite passiv och ville inte riktigt lyssna på mig, men efter ett tag när jag slappnade av mer och använde väldigt mycket skänkel så blev hon väldigt fin i formen. Vi arbetade också med skänkelvikning på bågarna och även där blev hon lite passiv. Efter en stunds arbete så blev hon väldigt fin och lyssnade klockrent på mina hjälper. I galopparbetet var hon också jättefin, bra fattningar och fint tempo. Jag är väldigt nöjd över ridpasset, hon är så otroligt fin den där ponnyn, en av de finaste! 

Visste ni att..

.. jag tycker om att äta okokta nudlar, jättgott att knapra på haha!
.. jag är väldigt mörkrädd.
.. jag tycker att det är lite småkul att se folk göra illa sig, speciellt de personerna jag inte tycker om haha.
.. jag har ett väldigt starkt förhållande till min iPhone.
.. när jag inte har något att göra så går jag och kollar i kylskåpet.
.. jag är sjukt kär just nu!
.. jag älskar Sprite, så gott.
 
 

Snygga västar

Jag har kikat runt på lite olika västar att ha nu i höst och vinter. De ovan är de som jag tycker är absolut snyggast, skulle gärna vilja ha alla!

Tjugonde augusti

Hej! Har nyss ätit lunch och ska alldeles strax titta på en film. Idag så ska jag rida på Hufvudsta för första gången på vädigt länge, hästarna har varit på sommarbete och nu har ridlektionerna börjat igen. Jag ska gå ner dit vid halv sex, så det är inte förrän om ett bra tag. Har ingen aning om vad jag ska göra tills dess, jag hittar la på något!

Min söndag

Vaknade vid 12 och sen gjorde jag våfflor och fixade mig sen mötte jag Jenny och fixade chips och mötte Bella och Helena sen såg vi skräckis hos Bella. Åkte hem vid halv 8 och sen har jag inte gjort så mycket.
Mogondagens planer är först sjukgymnast, sen in mot stan och möta Maja, Magda, Lina och Elsa sen ska vi se bio och sen åker jag in till grönan och möter Jenny, Helena, Bella och Jenny (kanske någon mer) och ser på Norlie och KKV!
Massa planer, men det är bara att köra innan skolan börjar visst?

Beställt från H&M

 

Tröja från HV Polo

Jag har verkligen kärat ner mig i denna tröja, HV Polo levererar ännu en gång! Loggan tillsammans med kragen och knapparna var riktigt fint, likadant med detaljerna på armarna. Tröjan finns i andra färger också men jag är så tråkig som vill ha svart och stilrent haha. Jag skulle gissa på att den kostar runt femhundralappen, lite saftigt kanske, men jag antar att den är värd vartenda öre. Ska nog önska mig en sådan i födelsedagspresent!

Nittonde augusti

Godmorgon! Jag vaknade klockan sju av mitt alarm, måste vänja mig vid det nu när skolan börjar om tre dagar.. jag är inte alls taggad, och nu har min klass splittrats också så nu har de blandat ihop klasserna. Det betyder att jag inte kommer att gå i samma klass som mina girls.. väldigt surt faktiskt. Anyway, dagen än än så länge oplanerad, kanske ringer någon kompis eller något. Vi hörs!

Hemma

Kom hem för en halvtimme sen från the voice. Vi träffade Majas kompisar fast sen tappade vi bort dem så jag och Amanda gick och chillade och i slutet träffade vi några andra. Blev hämtade vid 1 av mamma och sen fick alla skjuts hem. Hade det fett roligt iallafall, lite dålig musik men men... Ska sova nu, hörs!


Mot the voice

Nu drar jag och möter Amanda sen åker vi och möter Maja, sen drar vi till The voice!
Kommer hem sent så hinner kanske blogga, får se om jag orkar.
Asdålig bild men men.. Dagens outfit iallafall!

Överredigerad bild på mitt öga

''Ju mer de spotter på mig desto snabbare kommer jag blomma.''

Wanties från Kingsland (vinterkollektion)


En awesome video

 
Jag fullkomligen älskar denna video, den är otrolig. Det sättet den är gjord på och det budskapet videon vill nå ut med, helt fantastiskt.

Artonde augusti

Yo homies! Jag sitter just nu och äter frukost och vi ska alldeles snart åka till Arlanda och hämta upp Lovisa, sedan åker vi direkt hem. Ska inte göra något speciellt idag, kanske ska rida en sväng på Esset eller något, we'll see! Vi hörs senare.

Godnatt

Ska sova nu, imorgon blir det ridning sen the voice med Maja och Amanda!

Film

Sitter och kollar på film med mami nu. Efter filmen ska jag nog sova, imorgon är det första dressyren på sommarlovet! Hörs imorn


I bilen

Jag sitter just nu i bilen och är på väg till Norrtälje. Musiken är på högsta volym i lurarna och världen är avstängd, haha. När vi kommer fram så ska vi antagligen äta, ska göra hemmagjord pizza och det blir nog bara mys resten av kvällen.

Ändrade planer

Drog med Jenny till sumpan istället och fixade en sak och sen köpte vi godis och gick hem och tittade på en skräckfilm, men hon drog vid 3 för att hon skulle vara barnvakt! Nu sitter jag framför tvn och har apatråkigt.. Aja ska nog dra igång en film!

Tröja från B Vertigo

Jag tycker att den här tröjan från B Vertigo är riktigt snygg! Den ser ut att vara väldigt bekväm och ha bra passform. Den kostar 849:-, vilket jag tycker är lite för saftigt. Jag älskar loggan på ärmen, stilrent och snyggt men ändå inte "för mycket", tycker om enkla tröjor men som ändå har något som gör att tröjan inte bli allt för tråkig. Jag tror inte att jag kommer köpa den, men man kan ju alltid önska sig!

Sjuttonde augusti

Tja! Jag vaknade för ett tag sedan och har bara hunnit äta frukost, frukost vid det här laget betyder okokta nudlar haha! Jag ska inte göra något speciellt idag, men jag och la familia ska ka till landet vid klockan fem så vi kommer hem imorgon igen. Nu ska jag klä på mig, vi hörs senare!

No plans

Godmorgon! 
Jag vaknade runt halv 11 och nu har jag precis sett ett avsnitt av pll. Jag skulle ha åkt till Ung men jag orkade inte så idag har jag inga planer alls, ska nog bara ta det lugnt, har haft migrän i 1 ½ vecka i sträck så jag behöver ta det lugnt. Kommer försöka tänka på att blogga mycket idag när jag endå är hemma!

R U B R I K

Tjenaaa! Kom hem vid 8 från stallet, ridningen gick jättebra, i slutet gick det as bra!
Jag har ätit och nu lyssnar jag på musik och käkar godis..  Imorgon ska jag kanske till Ung08, är inte säker om jag vill men vi får se!

New in

- Tjocktröja från hollister - Blus från hollister - Jeans från hollister - Högtalare från Clas Ohlson - Iphoneskal från en tjej jag känner -

Väst från Kingsland

Jag tycker att västen ovan är riktigt snygg! Den ser otroligt mysig och bekväm ut, älskar brodyren och det lite speciella utseendet. Det var lite tufft med flaggan också! Jag kan tänka mig att västen har bra kvalité också, vill dock inte veta hur mycket den kostar, haha! Jag vet inte om någon har missat att jag är lite extra svag för Kingsland? När kylan kommer i höst och vinter skulle det vara mysigt att ha en väst när man pysslar i stallet eller rider, och det är ju minst sagt snyggt! 

Oups

Höll tydligen på att skriva ett inlägg i tisdags men jag hade glömt att publicera det..
Vaknade vid 10 med migrän, kul. Skulle egentligen gått till Ung med Maja men ingen av oss orkade, haha..
Idag har jag bara tagit det lugnt och fixat lite, senare ska jag till stallet och rida!

Sextonde augusti

Yo people! Jag vaknade för ungefär tio minuter sedan och just nu ligger jag bara i soffan och degar. Jag har inga planer för dagen, tar den som den kommer. Hade i alla fall tänkt att smörja ännu lite utrustning här hemma också, men det blir en lugn dag.
 

Dagens ridtur

Kom hem från stallet för en stund sedan. Jag red ut en väldigt lugn tur barbacka, skritt och trav. Jag tänkte mest på att hålla ett jämnt tempo och gjorde lite övergångar, det gick super! När vi kom tillbaka så smorde jag hans utrustning och tog ut honom på en promenad i kvällssolen, det var otroligt mysigt. Kameran hängde med och jag knäppte några bilder men inte många bilder blev bra, vi får se om någon eller några dyker upp här!

Wanties från Schockemöhle


Godmorgon

Godmorgon på er! Har hunnit klä på mig och ätit frukost, snart är det av mot stallet. Hade tänkt att ta ut Eset och fota honom lite i dag också, om han vill samarbeta det vill säga! Han är inte helt lätt att få bild på, antingen ska han flema, ruska på huvudet, gnägga eller gäspa, haha! Vi får se helt enkelt. Antingen ska jag ta en promenad med honom eller rida en kort tur, men vi hörs senare!

Maja

Sitter på tåget in mot stan, ska möta Maja och sen ska vi gå på bio! Hihi vi ska se Madagaskar 3, pappa kom förbi och gav mig och min brorsa 5 biobiljetter var som vi skulle göra slut på innan den 28 så det är bara att köra! Efter bion ska jag jobba på en Sverige match och efter det hinner jag blogga igen! Fast jag kanske ska till Ung ikväll men har inte snackat med någon än så jag får se!


Morgondagen

I morgon så ska jag slpa mig ut till stallet och rida på Esset. Jag ska nog antingen rida lite i paddocken eller ut på en liten tur. Jag hade tänkt att smörja lite utrustning också och kanske skrubba rent lite i hans box. V hörs i morgon!

Kavaj från CRW

Åh vad jag vill ha en ny kavaj! Inte för att jag tävlar så mycket just nu, men det är bra att ha i alla fall. Jag har en kavaj som mamma köpte till mig för ett par år sedan fast den börjar bli för liten, lite synd med tanke på att den är väldigt fin och i nyskick. Jag har kikat runt lite på olika kavajer och tycker att de från Spooks är klart snyggast, dock känns det lite waste att lägga fyra tusenlappar på en kavaj... Jag har också kikat på en från CRW (Hööks) som ser lovande ut, det är den på bilden ovan. Den ser ut att vara väldigt fin, älskar detaljerna, speciellt det vita vid fickorna och de strassdekorerade knapparna! Priset är inget minus heller, 599:-. Dock får det vänta då annat som prioriteras före måste köpas, men grymt fin är den!

Dagens planer

Har precis duschat och fixat mig.
Runt 3 drar jag, mamma och Jenny in till stan och fixar lite saker sen drar jag och Jenny till Ung08.
Uppdateringen kommer att suga från min sida idag, fast det gör den ju alltid ändå så det är nog ingen skillnad!

Klockren bild

Kände mig tvungen att ladda upp denna bild, den gjorde klart min dag haha!

Fjortonde augusti

Godmorgon! Vaknade för ett tag sedan och ska strax äta frukost. I dag hade jag tänkt att rida på Esset, men det får bli imorgon i stället eftersom att jag fortfarande är lite förkyld. Jag fick ett sms nyss också om att Esset trampat sig och fått några sår på höger bakben men att han inte haltade, det får nog ändå bli ett lugnt pass. Vi hörs senare!

Måndag

Träffade Jenny i Solna, vi gick runt ett tag sen gick vi hem till Bella och väckte henne och sen kollade jag och Bella på Jennys träning och var och kollade några träningar vid Skytteholm.
Träffade en annan Jenny på kvällen, gick runt i Rissne och snackade och sånt.
Imorgon ska jag in till stan med mamma för att byta ett par jeans och kolla efter en väska, sen möter jag Bella och Jenny och sen drar vi till Ung08. Vi ska möta några där och sånt sen är jag väl där hela dagen!
Jag ska fota New in inlägg någon dag men har inte orkat, haha..
Hörs imorgon!

Love life

The mins asks the question; the heart has the answers.

Trettonde augusti

Hej! I dag ska jag inte göra något särskilt, bara chilla. Jag känner mig väldigt förkyld så det blir att ta det lungt de dagarna som kommer, vill verkligen inte få feber. Jag kanske ska smörja lite utrustning så jag inte får allt för tråkigt i alla fall haha. Vi hörs senare!
 

Chaps från Horsehead

Jag är i stort behov av ett par nya chaps, mina har börjat tappa färg och är väl något för stora egentligen. Jag har hat de väldigt länge och de har använts flitigt i flera år. I alla fall, vill ha ett par nya som är snygga och enkla och inte allt för dyra. Jag har kikat på de på bilden ovan från Horsehead (Hööks) de ser fint sydda ut och till ett helt okej pris, 399:-.  Chapsen är ett par av de få som finns i min storlek! Jag tror att det kan bli vädigt snyggt om man blingar de lite också vid skaftet. Det blir nog att köpa ett par sådana!

Solna

Förlåt för att jag inte bloggade igår, hade ingen lust. Var med Helena och hade jätte kul, köpte några saker som ni får se sen. Snart drar jag till Solna och ska träffa Jenny, puss!


På väg hem

Hej! Nu är vi på väg hem till Stockholm igen. Jag sov som sagt hos Anni igår och jag var med henne och Izza i stort sett hela dagen. Vi badade i poolen, spelade badminton och lite annat roligt, vi lät även Apollo hälsa på Annis marsvin och det gick jättebra! Apollo var nyfiken som vanligt men han brydde sig inte så mycket, de luktade och nosade på varandra lite men ingen sade ifrån. Anyway, vi är ungefär halvvägs nu och vi ska stanna till på Donken och köpa mat, hej jag är tjockis. Vi hörs!
 
Btw, det går fortfarande inte att ladda upp bilder från arkivet, åh jag blir galen på blogg.se!
 

Marin, röd och vit outfit

 
 

Visste ni att..

.. jag är ungefär 162 cm lång.
.. jag är fullkomligen livrädd för clowner och dockor, så sjukt äckliga och läskiga.
.. jag har tyvärr ofta fördomar om folk jag inte känner.
.. jag började rida på ridskola när jag var ungefär fyra år gammal.
.. jag är otroligt försiktig med vilka jag litar på.
.. jag hatar matematik.
.. jag hatar folk, speciellt de i min ålder, som ljuger och skyltar om att de röker och super osv, åh det är så patetiskt.

Mot stallet

Orkade inte blogga något mer igår, hade så ont i huvududet och jag var trött och sånt så jag gick och la mig hyfsat tidigt. Snart ska jag åka till stallet och sen ska jag duscha och efter det åker jag till stan!


Just nu

Just nu ligger jag och kollar på film, har
Huvudvärk så orkar inte göra så mycket. Hörs senare


Liten ryttare

Haha, jag hittade denna bild i ett gammal bildarkiv för ett par dagar sedan. Jag kommer ihåg det där, vi (min grupp) red ut och vi stannade för att ha picknick, tror att det var i Södertälje någonstans. Ponnyn hette Lukas och var min favorit, så otroligt söt! Jag saknar det där lite faktiskt...

Blingade skärp

Något som jag tycker är riktigt läckert när man tränar dressyr är blingade skärp! Det är en stilren och fin detalj som syns. Jag tycker att det passar bäst till vit skjorta som är instoppad innanför ett par vita ridbyxor och ett par dressyrstövlar, tummen upp på det! Priserna varierar lite men jag hittade det ovan på Hööks hemsida som kostar 249:-, vilket jag tycker är ett okej pris. Om man kanske vill ha med Swarovski så är det såklart dyrare, men oftast snyggare. Jag skulle gärna vilja ha ett i alla fall!

Yo brothas

Yo! Jag vaknade vid halv nio av pappa som väckte mig och bara sa hejdå, de ska ju till Mariehamn i dag så det är FF här hemma haha! Jag ska i alla fall sova hos Anni i dag och vi ska väl göra något snart. Vi hörs senare!
 
Åh jag blir helt gaaalen på blogg.se! Nu går det inte att ladda upp bilder, så var det i går också, blir så jäkla irriterad.
 
/ Alice
 

Live från bilen

På väg hem nu från stallet, vi ska slitsa hem Ella sen drar vi hem!
Red kl 10 och jag fick Ajax, förvånade? Nä inte direkt. Det gick iallafall sinnessjukt bra! Han var så himla fin hela lektionen, lyssnade bra och hade fin bjudning hela tiden! Min lilla prins.. Bloggar mer när jag kommer hem så kan jag sätta mig vid en dator.


Sjukt bra dag

Har haft det sjukt kul idag! Middagen var asgod, fick presenter, fikade, gick ut och sen skjutsade vi hem alla vid 11.
Jag fick: Hollisterpresentkort, neccessär, parfym, spotify premium, ett linne, en suphjälm, nån blomma, iPhone skal och en gullig skämtpresent, är asnöjd! Klockan ringer 8 imorgon så vi hörs!
PS. Nej jag dricker inte, jag kallar hjälmen så, det är en hjälm med drickbehållare på sidorna så du kan dricka medans du har hjälmen på dig!


I miss you

Sometimes good things fall apart so better things can fall together.

Bloggar lite snabbt

Ridningen gick superduperbra! Ajax är så jävla bäst ibland :')
Har hunnit duscha och bytt om och fixat mig iallafall, Jenny är här och snart ska vi möta de 3 andra sen är det middag hos moi! Hörs ikväll


Grimma från JH Collection

Esset är i behov av en ny grimma just nu. Jag har kollat runt lite på Hööks och har hittat några som jag är intresserad av, vill helst ha en snygg men ändå billig och enkel grimma. Jag har fastnat lite för grimmorna från JH Collection (ovan) och tror att jag ska köpa någon av dem, men det finns ju många andra fina också, ångest haha! Men jag tror att det blir marina då Esset passar väldigt bra i marint och den var väldigt snygg. Nästa gång jag åker till Hööks så följer nog en sådan med hem!

Godmorgon bloggen

Godmorgon! Jag ligger fortfarande i sängen och drar mig, kanske ska gå upp och göra lite nytta? I dag åker vi till landet som sagt. Jag vet inte hur mycket jag kommer kunna blogga men jag har en dator med mig, har även gjort i ordning tidsinställda inlägg så det blir minst två inlägg per dag i alla fall. Vi drar vid klockan ett och vi ska väl handla på vägen. Nu ska jag gå upp och äta frukost, vi hörs senare!

Hos ella

Sitter hos Ella nu och ser på film.
Har inte hunnit blogga men kan berätta lite snabbt om dagen! Fick rida Ajax igen, det gick bra förutom att han var riktigt stark men han är sån så... Sen gick jag och Ella hem, lekte med hennes kattunge, köpte chips och såg på film. Nu ska vi strax borsta tänderna. Imorgon ska jag rida sen har jag bråttom hem, måste hinna duscha innan några kompisar kommer för att vi ska ha firning av min födelsedag med familjen så imorgon blir det stressigt men kan slänga in något inlägg när jag hinner!


Morgondagen

Jag har precis käkat middag och ska alldeles strax börja packa inför morgondagen. Jag ska till landet med familjen och sedan på lördagen så ska mamma och pappa på kryssning så jag ska bo hos Anni då. Vi åker hem igen på söndagen och jag vet inte hur uppdateringen kommer se ut under de dagarna. Jag har gjort i ordning ett par tidsinställda så jag tror att det blir minst två inlägg per dag ungefär. Vi hörs senare efter att jag packat klart!

Pic and text

Don't cry, just say "fuck you" and smile.

Ridbyxor från HV Polo

Jag tycker att ridbyxorna ovan från HV Polo är jättesnygga! De är helskodda och dekorerade med lurextrådar och Swarovski-stenar. Jag tycker att de ser fint figursydda och bekväma ut, och inte minst snygga. Detaljerna var nog det jag gillade mest, de är många men inte allt för diskreta. Jag behöver faktiskt ett par nya ridbyxor och dessa vore ju inte helt fel, dock känns 1 599:- lite waste kanske men man får väl vad man betalar för, HV Polo är ett av mina favoritmärken trots allt. De är hur som helst riktigt snygga, det kanske blir att önska sig ett par i födelsedagspresent?!
 

Good morning people

Godmorgon! Jag vaknade för ett tag sedan och ska strax kravla mig upp och göra lite nytta. Jag har fått lite hemuppgifter av mamma såsom dammsuga lägenheten, rensa i mitt rum och fixa lite på balkongen. Inte sådär jättekul kanske, men nu har jag oftast tiden och är hemma mer än de andra. Alltså blir det en lugn hemmadag.
 
 I dag så ska Esset och de andra hästarna släppas ihop med den nya hästen, vilket betyder att hästarna kommer rejsa som attan. Esset blir alltid heeelt galen så fort det kommer en ny häst och han kör slut på sig själv, jag kommer därför inte att rida i dag.

Godnatt

Ska se klart på en film sen ska jag sova, klockan ringer 11 sen är det ridning och efter ridningen sover jag hos Ella! Ska försöka blogga så mycket som jag hinner.

Ridpass + Ikea

Tänkte skriva lite om min dag så jag börjar med ridningen:
Jag red Ajax Silver (som det finns bilder på längre ner) och det gick sjukt bra! Han är en väldigt het ponny men han var ganska lugn, lite stark men det brukar han vara. Vi skrittade och travade, gjorde lite skänkelvikningar och sånt.
Ikea:
 Efter ridningen åkte jag hem, bytte om, mötte Jenny och sen drog jag, mamma och Jenny till Ikea. Gick in på en affär som heter Chilli innan och där fick jag med mig 2 USA kuddar och från Ikea fick jag med mig en bäddmadrass, en stor pläd och klisterblommor till garderoben.
 
Loggade in och såg att vår statistik var sjukt hög! Har ingen aning om varför men T A C K!

Min onsdag

Hej! Jag tänkte berätta lite om min dag. Vaknade vid klockan elva, klev direkt upp och började göra mig i ordning för att träffa Jenny. Jag tog bussen till Sundbyberg och vi träffades där och sedan drog vi till Solna Centrum och tog en liten fika på Espresso House. Vi var där en stund och sedan gick vi in i några butiker, hittade ett riktigt snyggt skal till iPhone som jag nog ska köpa! Efter det så åkte vi hem till Jenny en stund och sedan gick vi till en park. Väl där så började det spöregna så vi satte oss i en liten lekstuga och snackade om allt möjligt. Vi var i parken i ungefär tre timmar och sedan gick vi hem till Jenny igen. Nu är jag hemma och ska alldeles strax fortsätta spela Playstation, är faktiskt väldigt trött så det blir nog tidigt i kväll. Det var väldigt roligt att träffa Jenny för första gången på två år!
 
Tyra på Darios.se hade lagt upp en fanbild jag skickat till henne och då länkade hon till våran blogg. Jätteroligt verkligen, hoppas att vi får några nya läsare som stannar! 
 
 

HV Polo Neiva

 
Någon som skulle kunna ge mig den marinblåa..?! Big love!

Om Esset - Visste ni att..

.. han är ungefär 157 cm i mankhöjd.
.. han är otroligt tittig och "spooky", han skyggar väldigt ofta också.
.. han gillar verkligen inte att bli borstad i ansiktet.
.. han är jättejobbig att fånga i hagen ibland.
.. han har hög rang, det är alltid han som är bossen!
.. han älskar hundar, det ska alltid hälsas när en hund kommer förbi haha.
.. han har varit hos samma ägare i hela sitt liv.
.. han har väldigt stora öron, enligt mig.
 
 

Ajax Silver

Ajax SilverAjax SilverAjax Silver

Godmorgon

Goodmorning mah lovers, haha nej skämta.
Vaknade nyss och ska strax käka frukost.
Idag ska jag som sagt rida, åka till Ikea och träffa Jenny. Jag och mamma drar vid ungefär halv 1. Kommer inte att hinna blogga förrens ikväll så ni får stå ut med det.
 

Veckans planer

Onsdag: ridning, Ikea, Jenny
Torsdag: ridning, kanske hämta brorsan på flygplatsen eller sova hos Ella
Fredag: ridning, firning av min födelsedag
Lördag: ridning, stan
Söndag: ridning, Helena
 
Veckan är fullplanerad, ska försöka hinna blogga så mycket jag kan men om jag inte bloggar så ofta vet ni vad det beror på!

Tisdag

Har inte hunnit blogga än så nu får ni uppdatering om dagen!
Vaknade vid 10, duschade, åt frukost sen hämtade vi Ella och drog till stallet. Jag och Ella fick springa runt i stallet efter massa delar till en sadel på en ponny som stod på ridbanan.. Sen fixade vi våra hästar och red. Vi skrittade och travade lite eftersom det var första gången de reds på 7 veckor. Ridningen gick sjukt bra, fick min förra dressyrponny Ajax, min älskling, usch saknar att rida honom.. .
Drog hem efter stallet och bytte tröja, åt och sen kom Maja och hennes mamma och hämtade mig och sen drog vi ut till en häst hon tar hand om åt sin kompis medan hon är borta. Vi fixade med hästarna och sen red hon när jag fotade!
Kom hem vid 10 och sen har jag glömt bort att blogga, haha.

Dagens ridpass

Jag kom hem från stallet för några timmar sedan. Det är otroligt mysigt att bli mött av en gnäggande Esset i hagen, lycka! När jag såg honom i hagen så lade jag märke till att han har tappat jättemycket muskler, speciellt på halsen och bogen, dock är det inte så konstigt med tanke på att han inte ridits så mycket. Nu blir det att bygga upp musklerna igen så att han blir sådär fin i kroppen som han var i början av sommaren. Anyway, jag red som sagt ut och det blev en väldigt lugn ridtur. Esset var pigg och glad som vanligt, han gjorde ett par "glädjesprång" i traven då och då haha! Vi skrittade länge på en liten slinga och sedan travade vi på en sträcka ett par gånger. Det gick riktigt bra faktiskt, han studsade inte alls och blev aldrig okontrollerbar, han kändes väldigt fin i munnen också. Han tog mina hjälper fint och var känslig i munnen och för skänkeln, efter en stund blev han väldigt fin!

Beautiful creature

 
Butterfly, fly away.

Bloggdesign

Som ni kanske ser så är designen nästan helt klart! Det som återstår är lite arbete och finslipning i menyn och inläggen. Headern är klar och jag måste säga att jag blev rätt nöjd faktiskt, har aldrig arbetat i det programmet som jag använde på det sättet förut. Det kan fortfarande se märkligt ut ibland men det är som sagt för att det ändras ofta.

Vinterkängor från HV Polo

Jag tycker att de här vinterkängorna från HV Polo är sjukt snygga! De ser jättemysiga och varma men inte klumpiga, perfekta att ha i vinter. Jag tycker att de i helhet är lite speciella, tycker mest om snörningen och brodyrerna. de kostar 749:-, vilket jag tycker är ett helt okej pris på ett par minst sagt snygga vinterskor! De vore inte helt fel att ha i vinter i alla fall och jag funderar faktiskt på att köpa ett par.

Sjunde augusti

Hej på er! Jag ska alldees strax dra till Esset och ta en uteritt. Det blir nog bara skritt och lite trav till att börja med nu när han inte är igångsatt. Jag hade tänkt att sätta på en snodd på honom i dag också eftersom att han gärna går med huvudet lite upp i skyn, det har gått bra de få gångerna jag använt snodden. Vi hörs senare!

Back in the city

Kom hem vid halv 1 igår och då orkade jag inte blogga.
Som sagt har veckan vart sjukt rolig och jag är lite ledsen över att behöva åka hem. Men men sånt är livet.
Idag ska jag och mamma hämta Ella vid halv 1 och sen åker vi ner till stallet och rider. Det är igångsättningsläger för hästarna i stallet. Har inte ridit på hela sommaren så jag är riktigt taggad och jag saknar min fina prinsessa..
Efter ridningen blir jag hämtad av Majas mamma och sen åker vi ut till ett till stall där Majas kompis häst står, Maja är hästvakt åt hennes kompis!
Hörs senare

Ang. design och header

Snart så är den nya designen klar, en liten sneak peek ovan! Jag har gjort klart headern och nu ska jag ordna lite i menyn och lite annat smått. Det är vissa som undrar om jag gör gratis headers och det gör jag! Jag är inte så duktig men jag kan lite i alla fall, men tar inte betalt då jag anser att jag inte är tillräckligt erfaren. Dock har jag inte all tid i världen heller, så det kan hända att jag nekar ibland om det är många på tur. Om du vill ha en header så kan du mejla mig på [email protected] om dina önskemål!

Schabrak från Eskadron

Jag tycker att dessa schabrak från Eskadron var riktigt läckra! De är väldigt tuffa och lite utstickande, det skulle bli himla snyggt om man matchade med lite annan utrustning också. Jag älskar designen och detaljerna, snyggt! Du får betala 499:- för ett sådant, vilket är lite för dyrt för mig tyvärr, men man får vad man betalar för. Jag antar att schabraken har bra kvalité också eftersom att Eskadron brukar ha väldigt bra produkter!

Tappat motivationen

Jag har faktiskt tappat lite motivation till att blogga. Vet inte varför, men för tillfället tycker jag att det är lite småtråkigt. Det kan betyda att uppdateringen från min sida kommer att bli lite sämre vissa dagar. Jag antar att det bara är tillfälligt, men nu vet ni det i alla fall!

Mot Stockholm

Hej ! Idag åker vi hem från fårö. Jag kommer hem på kvällen så jag kan blogga när jag kommer hem. Veckan har gått as fort och vi har haft det sjukt kul här, vill verkligen inte åka hem.. Hörs när jag kommer hem !


I love you


You might be a pain in the ass sometimes, but I still love you.

Schabrak från HV Polo

Jag tycker att det här shcabraket från HV Polo är riktigt snyggt! "Krysset" med texten på var lite speciellt, men det passade bra på schabraket tillsammans med loggan och detaljerna. Jag tror att Esset skulle bli fin i detta eftersom att han klär sig i marint och blått. Schabraket kostar 599:- vilket jag tycker är ett ganska saftigt pris, men man får väl vad man betalar för. I vilket fall så skulle jag absolut inte tacka nej till ett sådant, älskar i stort sett alla produkter från det märket!
 
 

Godmorgon bloggen

Godmorgon! Jag sitter just nu och äter frukost och tittar lite på tv, väntar på att OS i ridsport ska börja. I dag så åker vi hem från landet i alla fall, men vi åker ut hit igen i helgen. Jag ska inte göra något speciellt annats, så vi får se hur dagen blir. Vi hörs senare!

Picture of me

 
If you can't handle my worst, you ain't getting my best.
 

Piké från Mountain Horse

 
Jag kikade nyss in på HorseMeUp's hemsida och såg en väldigt fin piké från Mountain Horse. Pikén ser ut att vara fint figursydd och ha bra passform. Jag skulle hemskt gärna vilja klicka hem en sådan, men det får vänta eftersom att plånboken inte tillåter det just nu, även fast den inte var så jättedyr. I vilket fall så tycker jag att den är väldigt stilren och snygg, me like!

Ny header

Jag har tröttnat lite på vår nuvarande header så jag har börjat pilla lite på en ny. Jag hade tänkt att ha kvar det "färgtemat" vi redan har, byta ut headern och ändra i menyn och inläggen. Om det ser konstigt ut lite då och då så är det därför. Jag kan inte skapa headern på denna dator eftersom att den inte vill ladda ner teckensnitt och gärna slutar att samarbeta mitt i allt. Så nu vet ni i alla fall att det eventuellt blir en ny header!

My little pony


The person who says you can't buy happiness with money, do not know where you can buy a horse.

Pannband från Claridge House

Jag vet inte om jag har nämnt detta tidigare, men jag älskar delade pannband! Det passar på i stort sett alla hästar och det är stilrent men inte allt för originellt. Jag skulle absolut inte tacka nej till ett, det är verkligen übersnyggt. Pannbandet ovan från Claridge House verkar ju inte helt fel, det kostar 329:- vilket jag tycker är ett helt okej pris! Allra helst skulle jag vilja ha ett med Swarovski men jag vill inte lägga ner en tusenlapp på ett pannband. Det kanske blir att köpa ett sådant på bilden, we'll see!
 

Godmorgon

Godmorgon! Jag ligger fortfarande och latar mig i sängen och tittar på film. Jag kanske ska gå upp och göra lite nytta? I dag ska jag inte göra något speciellt i alla fall, tar dagen som den kommer. Vi ska åka hem någon gång denna vecka och då kommer jag att sätta igång Esset, längtar! Vi hörs senare!

Träns från Gold Medal

 
Jag tycker att detta träns från Gold Medal var otroligt läckert! Jag är väldigt svag för träns med bred nosgrimma, tycker det är väldigt snyggt med rundsytt också. Tränset ser ut att ha bra passform också, dock vet jag inte hur mjukt lädret är. Det kostar 799:- vilket jag tycker är ett rätt saftigt pris. Det skulle dock inte vara helt fel att äga ett sådant!
 

Andra augusti

Hej på er! Jag har nyss kommit hem från ett dopp i sjön och sitter nu och kollar på The Simpsons med Simon. Vi ska äta alldeles snart och efter det kanske vi drar till poolen. Våra gäster åker hem senare i kväll så vi hörs mer då!

Visste ni att..

.. jag är väldigt feg när det gäller att prova nya saker.
.. jag älskar accessoarer, speciellt armband och halsband.
.. mina absoluta favoritmärken inom ridsporten är HV Polo, Kingsland och Mountain Horse.
.. jag är väldigt lat och slarvig av mig.
.. jag älskar att ha tända värmeljus, så mysigt haha!

Första augusti

Jag har nyss kommit in från ett dopp i jacuzzin, galet skönt! Jag ska alldeles strax gå ut till kaninen och ge honom lite mat och kanske gå och lägga mig efter det, är väldigt trött faktiskt. Det har inte hänt så mycket i dag, jag har varit och fikat med mamma och våra gäster och badat väldigt mycket. Imorgon kan det bli något sämre uppdatering, just so you know. Jag ska försöka att hålla i gång bloggen ordentligt tills Hanna kommer hem i alla fall.
 

So amazing

You're amazing.

Fårö

Idag åker jag, mamma och Maja som sagt till Fårö.
Jag har vart på Fårö varje sommar sen jag föddes. Min mormor och morfar köpte ett hus på Fårö och det finns 3 stugor på tomten, en stor och två små. Min mormor bor i den stora stugan, mina kusiner i den näst minsta och jag i den minsta. Det här är tredje sommaren Maja följer med. 
 

Schabrak från Gold Medal

 
Jag tycker att schabraket ovan från Gold Medal är otroligt snyggt! Brodyren, färgen och det lite speciella mönstret var väldigt läckert, stilrent och fint men ändå något utstickande. Schabraket finns också i blått och vinrött. Jag som vanligtvis inte tycker om lila föll för schabraket direkt, tror även att Esset skulle vara väldigt fin i det! Jag funderar på att klicka hem ett sådant, det kostar 279:- vilket jag tycker är ett bra pris. Det får dock vänta då andra nödvändigare saker måste köpas, men gud så snyggt det är!

RSS 2.0