Stallsöndag

Vart i stallet all day, var funktionär på morgonen och hjälpte till med staketen. Var på XXL lite snabbt med mamma men hittade inte det jag letade efter. Annars då? Jo jag har tagit det lugnt hemma och ätit cookies!
Imorgon är det skola igen, lång dag och verkligen inte taggad. Jo på att träffa folket men ja ..
Vi hörs mer imorgon!

19:26

Sitter just nu i soffan och äter äppelpaj, omnomnom! Jag har tagit ett varmt bad och bara tagt det lugnt, tankarna snurrar runt i huvudet och det blir aldrig fred i hjärnan. Anyway, imorgon är det skola som gäller! Jag börjar vid halv tio och slutar halv fyra. Vanligtvis så rider jag på ridskolan direkt efter, vet dock ej om jag hinner det då jag och Emma ska springa runt Lillsjön på så kallade ''Tutorial'', eftersom att vi inte var med då alla andra gjorde det. Vi får alltså se hur det blir, på tisdag så ska jag rida på Esset med Hanna och Pysen. Vi ska ha en liten fotodag eftersom att det eventuellt är sista gången Hanna rider på Pysen tyvärr, men bilder kommer det bli.

Hej shoppingsug

Afsghsfagdh (damptryckning på tangentbordet) har fått ett sådant oerhört shoppingsug nu på grund av någon anledning. Vill ha precis allt jag ser, dock inte ridutrustning, utan vardagsplagg! Det är inte riktigt likt mig, brukar inte vara den som shoppar så mycket faktiskt. Jag har satt ihop ett litet kollage med ett urval från min lååånga vill ha-lista, att allt måste vara så snyggt.. älskar produkterna på bilden ovan!

Hej på er

Hej! Vaknade tidigt som vanligt idag, kände mig väldigt pigg. Idag ska jag plugga samt kanske åka in till stan med någon kompis, det är dock inte riktigt bestämt ännu. Nu ska jag fortsätta att kolla på Partaj, sjukt roligt program haha!

Tjugonionde september

 Har nyss kommit hem från en liten promenad, jag gick hela 8 km, hurtig tjej! Jag har dock väldigt ont i benen såhär efter, så ska vila mig resten av kvällen och plugga lite spanska. Inga planer på vad jag ska göra imorgon. Det kanske blir att tvinga med någon kompis på en shoppingtur i stan, iiih!
 

 

Nytt från JH Collection


Jag måste säga att jag är väldigt imponerad, har alltid tyckt om produkterna från JH Collection och ovan ser ni ett urval av kollektionen. De stickade tröjorna är väldigt fina och de verkar ha bra passform, schabraken är ju inte helt fel heller. Jag skulle vilja ha allt, men är tyvärr inte gjord av pengar, väldigt fina produkter i alla fall!

Tagelarmband

Något jag tycker är väldigt tufft är tagelarmband taget från en specifik häst eller ponny, det är väldigt fint och man bär alltid med sig på något värdefullt. Man kan beställa från ett par olika sidor, vet inte riktigt hur mycket det kostar men det beror nog på hur du vill att det ska se ut, olika hängen, detaljer osv. Jag skulle inte tacka nej till ett med Essets tagel, då finns han alltid hos mig om det skulle hända något. Dessutom så är det väldigt snyggt också!

Mot skolan

Yo broes! Jag åker till skolan nu, fredag idaaag, vilket betyder att jag slutar tidigt! Har bråttom så vi hörs senare.

SHM ♥


School now

Godmorgon! Jag drar till skolan nu, fårsjukts av pappa till bussen och sedan åker jag själv därifrån. Idag ska jag pluggaaa, segt men har fortfarande väldigt mycket att göra. Vi hörs!

Villkor för beställning av header

 

One door closes, another one opens

Nu är det bestämt sen några veckor tillbaka att jag ska sluta rida Pysen. Jag har blivit för lång och tung, han är ju bara 112 cm så det är ganska litet och han tål inte så mycket, så jag har beslutat att sluta rida honom. Hans ägare har jag snackat med också och hon förstod vad jag menade, det är inte långt kvar på honom och då ska jag leta efter en annan att rida. Kommer definitivt att sakna honom, han är en riktigt fin ponny med ett hjärta av guld. På den korta tiden vi hade tillsammans kom vi långt, jag fick stopp på allt hans trams i ridningen när jag red honom, han blev riktigt fin i slutet och jag nådde mitt mål. Mitt mål var att få fram honom utan problem, komma över kombination utan stopp eller rivningar och klara bommar på marken. Allt hade vi svårt för ibörjan men i slutet fixade han allt utan problem. Det enda vi hade kvar var träning från marken.
Kommer sakna honom.
Va med alice hos hennes medis idag (:
kattis (ägaren) frågade om jag ville rida pysen (bilden)
o ja ba: JAAAA! haha
pysen var helt fantastisk átt rida försökte bocka en gång men det var en sån liten :P
jag o alice red först hagen och värmde upp lite, sen red vi på en skogsväg och asfalt o galopperade lite :D
o sen slutet hoppade jag lite på en stock
det va så jäkla kul!
ska KANSKE rida på fredag eller söndag igen, det beror på om han är ledig då :)
pysen va jätteliten!
han var nästan som en shettis, 112 cm i mank o 7 år 
Första gången jag träffade honom och red.
Senaste gången jag satt på honom.
 
Jag ska få komma ut och rida en sista gång och säga hejdå till honom, har bara inte hunnit än.
Den här ponnyn är guldvärd, lite mer träning så kommer han bli sjukt fin <3

In the school

Sitter just nu på reading-lektion och läser håller på med mobilen, busig jag är! Jag har tre lektioner kvar och sedan tar jag bussen till stallet. Fint väder är det idag också, eller inte! Jag blir så negativ när det är dåligt väder ute, vet inte varför men det hindrar en från att göra saker man vill. Kort inlägg, vi hörs senare!

Right now

Jag sitter just nu och nöter in en massa SO-begrepp. Avundsjuk någon..?
/ Alice


Tjugofemte september

Hej på er! Kom hem för ungefär en timme sedan, ska strax ta fram böckerna och börja plugga lite.. måste skriva klart NO-läxan och lära mig ett par SO-ord, så idag blir det inte så värst mycket plugg ändå. Det är la det jag ska göra, skolan var rätt rolig idag faktiskt, haha min klass är för go' alltså..!
 
Imorgon åker jag till Esset efter skolan, hade tänkt att longera honom lite, vi får se hur det går! Vi hörs.

Egopics från Instagram

  

Nytt

Var i Bromma med pappa och fixade lite saker, fick med mig två saker hem.
Klänning från Vila
Stickad tröja från Vila

Mot skolan

Jag drar till plugget nuuu, börjar vid 08:30 och slutar 15:20, seg dag! Vi hörs senare.
 

Min dag för er som undrar

Började 08.10 och slutade 16.00, skit tråkig dag med piss lektioner.
Efter skolan drog jag till Sumpan med Jenny för hon skulle fixa en sak fast det var stängt så vi drog hem till mig och tog det lugnt ett tag.
Nu fixar jag lite med bilder som ska upp till tjejerna från lördagsdressyren.
Imogon ska jag till tandläkaren och då får jag veta om jag behöver tandställning eller inte, ber att jag inte får..
Aja vi hörs mer imorgon !

Min önskelista

Det är väl det jag vill ha allra mest just nu, och sedan lite ridutrustning såklart!

Veckans planer

Måndag: skola först, plugga eller vara med kompis sen, skulle behöva plugga..
Tisdag: tandläkare, skola och sen sälja kakburkar med klassen typ
Onsdag: skola, kompis eller plugga
Torsdag: skola, doktorn, ridning
Fredag: åker till Dalarna för begravning och sen sover jag, brorsan och pappa hos farmor
Lördag: åker hem från Dalarna och missar dressyren.. Packa upp och ta det lugnt
Söndag: funktionär, kanske en hemlig sak senare ;)
 
Måste hinna hämta ett Iphone skal som jag har vunnit och gymma också, men det borde jag nog hinna! 
Och om den där hemliga saken, ni kommer att få veta om det blir något men jag vill inte ta upp något förens jag
vet, ni förstår säkert.
 
 

23 september 2012

Har absolut inget att skriva om men ska fixa några tidsinställda till veckan så det blir lite uppdatering från min sida! Hörs senare 

Tjugotredje september

Yo bros! Jag sitter just nu hemma i soffan och tittar på film, har det väligt chill. Veckan har varit fullproppad med plugg, ett par positiva saker har hänt också, hihi! Idag ska jag bara vara hemma och ladda inför ännu en vecka med  tråkiga skoldagar, man kan inte säga att jag är posititv precis men det är så det är! Inte förrän på onsdag ska jag till Esset, imorgon är det ridning på ridskolan, på tisdag är min officiella pluggdag, och sedan dagen efter åker jag dit efter skolan. Jag hade tänkt att longera honom lite innan jag ska rida, för att få honom lite lösgjord innan jag hoppar upp och för att han förhoppningsvis ska vara mjukare i sidorna. Jag har faktiskt aldrig longerat honom förut, har väl inte tänkt på det haha. Vi hörs!

I'm back

Nu är jag tillbaka, uppateringen från mig kommer fortfarande vara lite sämre än vanligt men jag ska försöka blogga så ofta jag kan. Idag har jag varit i skolan, ja du läste rätt, på en lördag yes yes. Vi hade Autumn Fair där alla klasser hade lite olika försäljningar, korvstånd, hamburgerstånd, utlottning, pilkastning, minigolf och lite annat. Det var väldigt kul faktiskt, eftersom vi var tvugna att vara i skolan på en helgdag så kommer vi få tre vardagars ledighet, så det vart värt det. Jag fick även se min bebiscrush väldigt mycket, hehehe! Vi hörs!

Min dag

Vad har jag gjort idag? 
Jo inget. Eller jag och pappa var i Bromma blocks en stund och jag fick med mig en klänning, stickad tröja och ett par strumpbyxor hem. Sen har jag inte gjort så mycket, har sjukt ont i huvudet så ska ta det lugnt resten av kvällen, kanske drar igång en tjejfilm strax, hörs senare! 
 
 
 
 

Och där dog jag.

seriöst, lyssna. Han är skit grym och snygg.

Sjuk

Blev sjuk i måndags, var hemma i tisdags men orkade inte vara hemma så gick till skolan på onsdagen och torsdagen med feber men idag mår jag skit så skippar skolan idag.
Kan försöka blogga lite idag eftersom jag är hemma.

Mini-bloggpaus

Jag har bestämt mig för att ta en liten bloggpaus, kommer tillbaka om några dagar tills allt är under kontroll igen. Vi hörs!
 

Visste du att..

.. jag har väldigt lätt för att lära känna nya människor.
.. jag har väldigt små naglar, alltså de är inte särkilt korta men de är långt ifrån normalstora haha.
.. jag fyller år snart, längtar som en galning!
.. jag har tvångssyndrom, jag måste till exempel rycka i dörrhandtaget tre gånger innan jag går och lägger mig för att förstå att det verkligen är låst, haha.
.. jag älskar att bada.
 
 

Tjugonde september

Godmorgon på er! Nu åker jag till skolan, har ett läxförhör och ett NO-prov idag, är väldigt otaggad... Anyway, efter skolan åker jag till Esset och rider. Det börjar närma sig helg nu, väldigt skönt men jag ska ju vara i skolan på lördag då vi har Autumn Fair.. men vi får tree dagars ledighet från vardagar senare så det är la värt det. Vi hörs senare!

HV Polo


Artonde september

Nu drar jag till skolan, har en helt vanlig dag idag. Det är börjar bli uttjatat att skriva det här, men direkt efter så ska  jag hem och plugga. Jag har verkligen inget liv just nu känns det som, solan har tagit över heeelt men jag antar att det är så det är i åttan... Som tur är så är det ju höstlov snart, då får vi en veckas ledighet i alla fall, skulle dock inte sitta helt fel med lite längre haha. Anyway, vi hörs senare!

Hemma

Jag kom hem från skolan för ett tag sedan, lång dag idag. Har pluggat sedan jag kom hem och det är det som gäller resten av kvällen också. Jade hade tänkt att åka ut till Esset imorgon också men eftersom att jag inte kan (har sjukt mycket solarbete att göra) så får det bli på torsdag då provet och ett par läxor är fullbordade.

Klockren bild


Uppdatering

Jag hade inte tid att blogga igår, kon hem rätt sent från stallet och resten av kvällen pluggade jag. Fick rida på fina Betty och vi arbetade väldigt mycket med galoppen, det gick väldigt bra och hon var väldigt mjuk och lyhörd. Idag så ska jag direkt hem från skolan och då är det plugg som gäller. Ska dra alldeles strax så vi hörs senare!
 

Before I die ♥











Plugget nu

Hej på er! Jag åker till skolan nu, börjar 09:20 och slutar 15:20, har bara roliga lektioner idag. Efter skolan åker jag och Emma hem till mig och går till ridskolan för ett dressyrpass. Vi hörs!

Schabrak från Equiline

Jag tycker att schabraket ovan från Equiline är sååå snyggt! Jag älskar schabrak med färgkobinationen marint och vitt, det passar på i stort sett alla hästar och är väldigt stilrent. Det jag tycker mest om med det är nog brodyren och detaljerna, fint med små textdetaljer under och över loggan, det gör schabraket inte allt för originellt. Du får betala ungefär 600:- för det, inte direkt i min prisklass om man säger så men vill man ha stil och kvalité så kostar det!

Sextonde september

Hej på er! Även idag vaknade jag väldigt tidigt, har väl vant mig nu. Jag har inte lyckats logga in på Blogg.se tidigare idag för att det varit något fel, men nu funkar allt som vanligt igen. Idag ska jag bara vara hemma och chilla, börjar bli lite krasslig igen så det är nog bara bra om jag tar det lugnt.

Godmorgon

Sov hos lina och Elsa igår med Maja och Magda, vi tog det lugnt och kolla på film och sånt.. Idag hämtar mamma upp mig sen ska vi iväg och träffa Kulan! Längtar sjukt, men vi hörs sen


Hemma

Jag kom hem från joggingturen för ett tag sedan, kändes välddigt skönt att få komma ut lite. Resten av kvällen består av plugg, plugg, plugg! Jag har NO-prov på torsdag och jag vill verkligen få bra betyg, det är vårat första prov för terminen men det känns okej. Vi hörs!

Gårdagens uteritt

Jag red ut en sväng på Esset igår, arbetade mest med övergångar och fattningar. Jag började att skritta fram honom länge, sedan började jag smått plocka upp honom och arbeta honom i en låg form. När formen var bra så blev det arbete med samma sak i traven, han var jättefin och låg i ett bra tempo i stort sett hela tiden. Även galoppen var klockren, fattningarna måste vi arbeta mer på då han kan bli väldigt stark, däremot övergångarna till skritt och trav var väldigt bra. Duktig polle!
 

Femtonde september

Godmorgon på er! Vaknade för sisådär en timme sedan, har jag gått och blivit morgonmänniska eller..? Anyway, idag så ska jag vara hurtig och gå/jogga fem kilometer i Ursvik, whoop whoop! Inget mer bestämt, kanske träffar någon kompis lite senare på dagen. Vi hörs senare!
 

Det rullar på

Längesen jag bloggade känns det som.. 
Händer en del nu, har inte orken till att blogga, hemskt ledsen för er som läser bloggen men det är så det är.

Hemma

Jag kom hem från stallet för ett tag sedan, har hunnit äta middag med la familia och plockat fram datorn. Jag ska alldeles strax göra popcorn och sätta på en film och bara ha det mys. Vi hörs senare!

I miss you


I miss the time we had together.


School now

Yo brothaaas! Jag åker till skolan nu, slutar vid två och sedan åker jag till Esset och rider. Vi hörs!

Mini-bloggpaus

Jag kommer att ta en liten bloggpaus, just nu är det så mycket som händer i mitt liv. Jag kommer inte att sluta blogga, men ni kan förvänta er att det blir sämre uppdatering och kanske inte någon uppdatering alls vissa dagar. Alltså kommer bloggen att stå lite still då och då, men nu vet ni det i alla fall!

Gårdagens ridpass

Jag var som sagt och red på Esset igår, kom hem sent så jag hann inte blogga om det igår.
 
Anyway, direkt när jag kom dit så bytte jag om och la fram all ridutrustning. Efter det mockade jag både Essets och Pysens box. Jag hämtade sedan Esset och gjorde iordning honom, det blev dressyr och NH i hagen. Började med att gå runt lite på fyrkantspåret löst och övade på att han skulle gå lugnt bredvid mig och lyssna på mina signaler, han lyssnade kockrent och var hela tiden koncentrerad. Sedan så arbetade jag med att han ska kunna flytta sig för skänkel när jag ber om det, det gick hyfsat men eftersom att det var längesedan vi tränade NH så är det inte så konstigt. Efter det hoppade jag upp och red runt lite kravlöst på fyrkantspår och volter i alla gångarter, det gick himla bra och han var väldigt mjuk!

Mot skolan

Nu drar jag till plugget, börjar 08:30 och slutar 15:20, as always typ. Efter det åker jag direkt hem, då är det plugg som gäller!

Like a boss


Jag hittade denna bild på en hemsida för ett par dagar sedan, haha! Tycker den är rätt tuff, lite speciellt och utstickande att åka omkring på en tvättäkta havremoppe. Det är dock inget jag skulle vilja ha, men häftig var den allt!
 

Just me


Now you're just somebody that I used to know.

Good morning

Jag har precis vaknat och ska alldeles strax tvinga mig upp, är så himla trött. Jag börjar vid 08:30 och slutar 15:20 och har väldigt många lektioner idag, segt. Direkt efter åker jag som sagt till Esset. Vi hörs senare!

Elfte september

Jag har inte hunnit sätta mig framför datorn förrän nu, har pluggat som en dåre sedan jag kom hem. Nu är det färdigpluggat för idag i alla fall, fortsätter mer imorgon när jag kommit hem från stallet. Jag ska till stallet och rida Esset direkt efter skolan, hade tänkt att prova "de sju lekarna" med honom, ska bli väldigt roligt att börja träna lite NH igen!

Gårdagens ridpass

Jag tänkte berätta lite om gårdagens ridpass, hann inte skriva om det igår.
 
Vi skulle hoppa lite, jag fick rida på fina Vitsippa! Vi började att skritta och trava fram hästarna lite individuellt, Vitsippa kändes lite stel i sidorna och ville inte riktigt ta skänkeln. Jag fick rida ihop henne som en dåre, sedan efter ett tag så arbetade vi i en okej form i ett bra tempo. När vi skulle börja hoppa så blev hon väldigt taggad, jag kunde inte riktigt hålla in henne så vi kom snett på ett hinder vilket ledde till en vägran, dock var det helt mitt fel. Vitsippa är en ponny med väldigt mycket temperament, och en god vilja att göra rätt. Efter ett par gånger så hoppade hon väldigt fint, avgångspunkten var helt korrekt och sprången kändes super. I slutet så travade och skrittade vi av hästarna lite på fyrkantspåret. Jag är hyfsat nöjd över ridpasset.

Schabrak från Schockemöhle

Jag tycker att schabraket ovan från Shockemöhle är ruskigt snyggt! Det var väldigt läckert att kombinera svart med gråa och vita detaljer, färgerna gör att schabraket passar i stort sett på alla hästar. Jag tror att Esset skulle vara väldigt läcker i det, ett plus är också att schabraket är lätt att matcha. Det kostar endast 349:- vilket jag tycker är ett bra pris på ett himla fint schabrak. Jag kanske ska ta och önska mig ett sådant när jag fyller år!

 

School next

Jag börjar skolan 08:30 och slutar vid 15:20, har bara tråkiga lektioner, seeegt. Vi har fått väldigt mycket läxor också, men det är bara att bita ihop och stå ut med det i två år till. Längtar som tusan till höstlovet alltså! Anyway, efter skolan ska jag direkt hem och plugga. Vi hörs senare!

Rida pånihezt

Jag har precis kommit hem från skolan med Emma, vi ska byta om och äta något och sedan går vi ner till stallet för att rida! Jag berättar om ridpasset senare.
 

Teenager Posts







Ännu en skoldag

Alldeles strax bär det av mot skolan, får skjuts en bit av pappa och sedan tar jag bussen. Jag börjar vid 09:20 och slutar 15:20, har endast tre lektioner, eller egentligen två eftersom att jag inte ska vara med på idrotten. Efter drar jag och Emma hem till mig och sedan går vi ner till stallet!

Be happy


Underbara vinter

Jag trodde aldrig jag skulle säga det, men jag längar faktiskt till vintern! Alltid, så fort det börjar snöa så blir jag jätteglad, vill ut direkt och åka pulka och ha kul, låter som en barnunge men vad fan, YOLO! Jag får inte glömma alla snygga västar, jackor, skor och accessoarer som butikerna sedan börjar sälja, åååh man vill ju bara ha allt! Och sedan de mysiga vinterkvällarna i stallet, de är oslagbara.
 
Jag vill ha vinter nu på direkten! Så jäkla underbart, och sedan i november ska jag och Hanna till Stockholm Horse Show, är sååå taggad!
 

Godmorgon

Godmorgooon! Jag är uppe med tuppen idag, somnade väldigt tidigt igår så det är väl därför. Idag så mår jag mycket bättre, men jag är inte helt frisk än, så därför blir det en sista hemmadag. Jag tycker det är väldigt trist, men jag orkar verkligen inte bli sjuk igen om ett par dagar. Imorgon ska jag i alla fall till skolan och efter det ska jag rida, är väldigt taggad på båda sakerna faktiskt! Anyway, ska äta frukost nu, så vi hörs senare!

- Hanna

Tjenaaaa!
Alice verkar fixa bloggningen jättebra, tack!
Gör ingenting just nu, bara tar det lugnt. Imorgon drar jag till grönan och är där hela dagen!
Hörs senare, puss!

True words


You are somebody's reason to smile.

 

Ridhjälmar

Åh vad jag vill ha en ny ridhjälm! Min nuvarande hjälm från Equi-Théme är fortfarande i bra skick men den har tagit ett par smällar, så snart blir det nog inskaffa en ny. Jag vill ha en svart hjälm som funkar att ha i hoppning och dressyr, och den ska vara stilren men inte allt för tråkig. Jag har kikat på en Charles Owen Wellington Classic  men när jag provade en senast så var passformen lite sådär på mitt huvud, synd eftersom att den är väldigt läcker. En annan hjälm som är fin är Charles Owen Wellington Professional (ovan) som jag faktiskt är lite sugen på, tycker den är väldigt snygg! Jag har funtat lite på en och tankarna går lite fram och tillbaka. Om jag ska köpa en sådan så vill jag gärna köpa den begagnat, då blir det lite billigare i alla fall!

Åttonde september

Hej! Idag mår jag något bättre, men är inte fullt frisk ännu så jag kommer ta det lugnt idag också, trist men jag vill inget hellre än att bli frisk nu. Jag ska väl fixa och trixa lite också, kanske städa lite och putsa min utrustning jag har här hemma. Kom att tänka på att jag snart fyller år (!), blir en tvättäkta fjåårtiiiwz då haha! Jag kanske ska ta och fundera lite på vad jag önskar mig och sätta ihop en liten lista..? Vi hörs senare!

Röd och svart outfit

Otroligt läcker men dyr outfit!

The typical hästmänniskan

Jag älskar bilderna från "The typical hästmänniskan", jag känner alltid igen mig i dem! Det är läskigt hur mycket som egentligen stämmer, haha.
 






Sjunde september

Hej! Idag är det fredaaag, whoop! Det mindre bra är att jag fortfarande inte mår bra, och jag är hemma ifrån skolan idag också. Jag ska bara ta det lugnt idag, preis som igår. Vi hörs!

Freaking awesome


Gårdagens ridpass

Jag red som sagt på Esset igår och det blev ett lagom hårt pass.
 
Jag började med att rida ut en stund och han kändes väldigt mjuk i båda sidorna och var väldigt pigg. Det blev mycket arbete med halter och skänkelvikning, han var väldigt samarbetsvillig och koncentrerad, han skyggade inte en enda gång heller! Sedan så red jag en stund i paddocken. Arbetade även där med skänkelvikning och mycket halter, så att jag skulle få kontroll på honom eftersom att han kan bli lite si och så när han blir när han inte riktigt får som han vill haha. Det gick finfint, i traven så gick han i en väldigt fin form! Galoppen blir bara bättre och bättre också, jättefina fattningar och ett bra tempo. Fina hästen!

Sjätte september

Godmorgon! Idag så stannar jag som sagt hemma ifrån skolan, har ont i kroppen och är väldigt förkyld. Så det blir att bara ta det lugnt idag. Vi hörs senare!

Onsdag kväll

Jag hom hem från stallet för ett tag sedan, skriver ett inlägg om ridpasset imorgon istället eftersom att jag inte mår så bra just nu. Jag har ont i kroppen och halsen värker oerhört mycket, så jag stannar hemma från skolan.
Vi hörs!

Röd och vit outfit

En stilren men väldigt snygg outfit!
 

Hjälmtoppen

1.


Allra högst på hjälmtoppen har jag valt Samshield! Helt ärligt så tror jag inte att jag har sett en läckrare ridhjälm, sedan får man designa sin själv vilket gör den unik!
 
2.
På andraplatsen har jag valt GPA, väldigt snygg hjälm men för mig så passar den inte till dressyr, annars är den väldigt tuff!
 
3.

Charles Owen tar hem tredjeplatsen, stilren och fin ridhjälm. Enligt mig funkar den funkar både i dressyr och hoppning!
 
 
 
 

Fjärde september

Yo! Jag kom hem från skolan för ett par timmar sedan, har gjort läxor sedan jag kom hem så nu förtjnar jag en paus! Nu märks det att det startat igång på allvar, alla prov har lagts in på SchoolSoft och ett par läxor har vi fått. Det är väl bara att bita ihop och göra det som ska göras och stå ut ett tag till haha! Anyway, resten av kvällen blir det väl plugg, kanske går ut en sväng med Apollo också.
 
Imorgon efter skolan åker jag till Esset och rider. Vet inte riktigt var eller hur jag ska rida, så vi får se helt enkelt! Vi hörs!

Schabrak från HV Polo

 
Jag kikade in på HV Polo's hemsida och tittade lite bland produkterna för höst och vinter. Jag fastnade för schabraket ovan, tycker det är ursnyggt! Marint är en av mina favoritfärger och det är en klassisk färg, men mönstret och detaljerna får schabraket att inte se allt för tråkigt och vanligt ut. Jag tycker att loggan var lagom stor och väldigt fin, samt att det var stiligt att matcha med ljusblått och marint. Schabraket kostar ungefär 600:- skulle jag tippa på, vilket är ett ganska saftigt pris tycker jag, men vill man ha stil och kvalité så kostar det! Det är i vilket fall urläckert!
 

Mot skolan

Jag sitter just nu i soffan och äter frukost, pappa ska alldeles strax skjutsa mig till en busshållplats och sedan tar jag bussen därifrån. Jag slutar vid 15:20 idag, sedan ska jag väl hem och göra lite läxor. Vi hörs!

Måndag

Slutade tio i elva för att alla lektioner var inställda förutom dem tre första.
Köpte lite gott med Jenny och gick hem och tittade på en film sen gick vi ut och fotade lite!
Har inte gjort så mycket annat, städade mitt rum lite och rensade bland mina tröjor.
Kul inlägg, eller? haha nej men jag uppdaterar iallafall. Hörs sen!



Dagens ridpass

Jag kom hem från stallet för en stund sedan, fick rida på lilla Dino!
 
Vi red ut en sväng innan, travade och skrittade. Han kändes väldigt lyhörd och var fin i munnen och för skänkeln. Sedan skrittade vi tillbaka till ridhuset och red där resten av passet, det blev mycket arbete med galoppen och med övergångar. Dino var lite spänd och hetsig till viss del men när jag väl hittade lite "knappar" på honom så blev han väldigt fin, så nu vet jag hur jag ska arbeta honom om jag får rida på honom mer! I helhet så är jag nöjd över ridpasset.

Visste ni att..

.. jag tycker att det är jättetråkigt att putsa utrustning, men det måste göras!
.. jag hatar när folk är arroganta och ska bestämma precis allt hela tiden, det är väääldigt jobbigt.
.. jag har någon tendens att jag måste ha koll på allt hela tiden, haha.
.. jag är varit hopprädd, nu är hoppning det bästa jag vet!
.. jag är väldigt mörkrädd.

School next

Jag ska alldeles strax bege mig till skolan, börjar vid 09:20 och slutar vid 15:20 så det är väl helt okej. Efter det så åker jag och Emma hem till mig och sedan ner till ridskolan för att rida. Vi hörs senare!

Mys söndag

Ojojoj titta vem som bloggar? Nej men fick nån kick så jag kände för att blogga..
Idag vaknade jag vid 12 och då fixade jag och mamma en sak sen har jag bara sett på film typ.
Shit har värsta paniken, eller nej inte direkt men åååh haha jag vet inte.. Ni kan få veta imorgon. Nej nu ska jag fixa lite saker så vi hörs!

Min låtlista på Spotify

Jag lyssnar på alla möjliga typer av musik just nu, gamla som nya och lugna som aktiva. Jag lyssnar mest på snabb och hyper musik, eller vad man nu kallar sådana låtar för. Tänkte dela med mig lite av mina favoritlåtar som finns på min lista!
 
Va Va Voom - Nicki Minaj
Live My Life - Far East Movement ft. Justin Bieber
Scream - Usher
Chris Brown - Don't Wake Me Up
Calling (Lose My Mind) - Ingrosso & Alesso ft. Ryan Tedder
Avicii - Silhouettes
Antidote - Swedish House Mafia

Marinblå och vit outfit

Jag slängde ihop en outfit lite snabbt nu innan vi ska åka, och jag måste säga att jag blev rätt nöjd! Det är en outfit jag skulle kunna tänka mig att bära, tycker den är stilren men ändå lite utstickande. Marinblått och vitt går väldigt bra ihop tillsammans!

Bakluckeloppis

Imorgon så ska jag och mamma till Täby för att stå som försäljare vid bakluckeloppisen. Jag har massor av prylar som ska säljas, det brukar gå väldigt bra att sälja där (man blir av med massor) och folk kommer och går, jag fick ihop väldigt mycket pengar förra året och i år blir det förhoppningsvis ännu mer!
 

Sagt det förut, säger det igen

Fixar inte att blogga som det är nu. Har snackat med Alice och jag ska ta det lugnt med bloggen ett tag pga personliga orsaker. Jag kommer kanske blogga lite då och då men som det ser ut nu vill jag inte satsa på bloggen alls.

Live, love, laugh


I remember every sunset, I remember every word you said, and we were never gonna say goodbye.

 

Sporrar från JW

Jag kikade in på Cheval Ridsports hemsida och fick syn på sporrarna ovan från John Whitaker. Personligen skulle jag nog inte köpa ett par då de känns väldigt skräniga på något sätt, enligt mig är det snyggast med silver eller guldfärgade sporrar. Däremot hade det nog varit fränt om man hade matchat med dem rätt, då skulle det nog se helt okej ut, men man kanske inte använder en blåröd outfit varje gång man tränar/tävlar med sporrar. De kostar 129:-, vilket är billigt enligt mig, men jag skulle som sagt nog inte köpa ett par.
 

Första september

Yo people! Jag vaknade för en stund sedan och nu ligger jag i sängen och bara slappar. Ska väl dra mig upp och äta frukost strax, dagen har inga planer än så länge. Vi hörs!
 
Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering, men det kan bli så ibland nu när skolan har börjat och jag har fullt upp, men jag ska försöka!

RSS 2.0