Hallå där

Som ni kanske har märkt så har jag tagit en paus, vi håller på för fullt och fixar med nya bloggen!

Outfit - sommar

Tröja - H&M
Shorts - Hollister
Skor - Converse
Ringar - StyleByTyra

Outfit - vår

Jeans - Ginatricot
Tröja - Hollister
Skor - Converse
Jeans jacka - Ingen aning
Väska - Accent

Hur det ligger till

Har inte bloggat på ett tag. Jag försvann ett tag från bloggen. Det har med att jag inte ligger på topp just nu, jag sover knappt någonting och sånt. Jag orkar inte blogga, har för mycket andra saker. Jag och Alice ska blogga med Tilda igen och då ska jag försöka igen, men som det är nu kommer jag inte blogga.


Outfit - vardag

Jeans - Ginatricot
Stickad tröja - Ginatricot
Skinnjacka - Jofama
Skor - Primeboots
Väska - H&M

Scapa Sports

 
Jag älskar verkligen schabraken från Scapa Sports! De finns i både stilrena och utstickande designer och färger. Schabraken har väldigt bra passform och ligger bra under sadeln också. Jag tycker om att schabraken är stilrena men inte allt för "vanliga", de funkar bra till både dressyr och hoppning. Det är även lite tufft med broderade nummer på schabrak också! Jag skulle absolut inte tacka nej till ett sådant! Priset ligger runt 500:- vilket jag tycker är ett rätt saftigt pris, men jag tror att det är värt det! De på bilderna ovan är mina favoriter.
 

Önskelista

Kläder från Hollister och Gina
Primeboots
Kingsland jacka
Whitaker ridbyxor
Pengar
Tretorn ridstövlar
Presentkort
Vita Converse platå

Baaaam

Om det nu blir som planerat så kommer jag ev. att byta till en annan blogg och då blogga med två personer, helt awesome! Kommer självklart att länka till den när allt är fixat och klart, hoppas ni då fortsätter att "följa" oss! TO BE CONTINUED.

Mitt rum

Tänkte visa er mitt mysiga lilla rum som jag inte har gjort.
När man kommer in är det här det första man ser.
 
Om man tittar till vänster ser man mina garderober
 
Och om man tittar till höger ser man min tv.

Första skoldagen

Bilder från Instagram!
 
Första skoldagen idag då, är väldigt otaggad! Jag börjar vid halv tio med idrott och vi har bara tre lektioner (idrott, NO och musik), så helt okej är det väl ändå. Efter skolan så åker jag och Emma hem till mig och pluggar och sedan går vi ner till ridskolan för ett ridpass. Vi hörs senare!

Bloggdesign

Nu är jag klar med nya designen, blev rätt nöjd faktiskt! Den påminner mycket om vår förra design, har bytt ut färgerna till lite mer "höstigt" och nya bilder. Det var på tiden att det blev lite nytt utseende, dessutom känns det som om att jag får mer blogglust när sjävla helheten ser bra ut. Skönt att få det klart nu så slipper jag ha det hängandes på mig nu när skolan börjar och då räcker inte tiden till.
Vad tycker ni? :)

Godmorgon

Godmorgon! Vaknade för en stund sedan, blev väldigt sent igår. Idag ska jag ha en ''hemmadag'', ta hand om mig själv och fixa här hemma, man måste ha sådana dagar också men jag kanske hittar på något annat mot kvällen. Vi hörs senare!

Roeckl Sports


Handskarna ovan från märket Roeckl är helt underbara! Jag själv har exakt de handskarna på bilden, och man får ett bra grepp och designen på handsken är väldigt snygg. Dessutom är de väldigt slitstarka och lätta att tvätta! Handsken finns i fler olika färger, och jag köpte dem på Decathlon för endast 279:-. Jag rekommenderar dem starkt, perfekta handskar!

3|11|2012

Hej! Ligger just nu i sängen och tittar på film, både Hanna och Sophie har hunnit åka hem. Det var himla kul igår, flummade sönder hela tiden haha! Anyway, idag ska jag och la familia åka till landet och vara där tills imorgon, ingen aning om vad jag ska göra där ute. Två dagar kvar tills skolan börjar igen, är dock ledig på onsdag och torsdag nästa vecka för att klassen har utvecklingssamtal så lite chill blir det trots allt! Vi hörs senare!

Uppdatering

Sitter just nu i soffan med Sophie och Hanna, vi har ätit middag och tjockar oss nu med chips och läsk haha! Sorry för sämre uppdatering idag.

2|11|2012

Godmorgon! Har precis ätit frukost och ska strax sätta på en film. Idag så ska jag och mamma åka och besöka hunddagiset som jag ska praoa på vecka 50, ska bli väldigt roligt! Efter det ska jag nog ta spruta (Gardasil?) på vårdcentralen, skjut mig. Mot kvällen så kommer Hanna och Sophie hit och äter middag, vi kommer ha en skräckfilmskväll med flum och skrik haha! Det är väl det jag ska göra idag, vi hörs senare.

Ny tröja

Köpte en tröja från Hollister, hade inte prövat den men den såg bra ut och sen satt den jättebra så det var ju tur!

Hemma

Nu har jag kommit hem från stallet och har precis käkat.
Var i stan i flera timmar med Jenny sen gick vi till min mammas jobb som ligger i stan och fikade och hajpade haha ni vill inte veta, hon är lite galen.. Men det var jättekul att vara med henne!
Sen hade vi hoppning i stallet och jag vart nervös för jag fick gladdys och hon kan bocka, speciellt i hoppning men det gick jättebra och hon var megarolig att hoppa!
Köpte en tröja i stan som ni får se snart.

1|11|2012

Hej! Kom hem från Jenny för ett tag sedan, har precis ätit och ska nu ta tiden att fortsätta på den nya designen. I alla fall, jag åkte till henne vid två ungefär och sedan åkte vi till Solna Centrum tillsammans. Väl där tog vi en fika på Espresso House (drack min första chailatte någonsin, gryyymt gott haha!) och efter det så kollade vi i lite olika affärer, bland annat H&M och GinaTricot. Hittade en massor av plagg jag ville ha, men the plånka was at home så kunde inte köpa något. Det enda jag fick med mig hem var ett nytt värmeskydd för håret, behövligt!

Mot stan

Lite så där halv schtek bild från imorse ..
Precis fixat klart mig och nu väntar jag på att Jenny ska bli klar sen drar vi till stan, måste fixa några saker där.
Efter stan drar jag till stallet och rider så vi hörs ikväll!

Good morniiing

Godmorgon! Ligger fortfarande och degar i sängen och har gjort det i någon timme nu, vaknade väldigt tidigt idag med. Natten kändes sjukt konstig, det var som om att jag inte sovit en enda blund när jag då vaknade ett antal gånger under natten, och en gång när jag vaknade stod jag på golvet. Undrar faktiskt om jag sovit överhuvudtaget eller gjort något annat, lite läskigt. Anyway, idag ska jag som sagt träffa Jenny någon gång på eftermiddagen tror jag, ska försöka att blogga så mycket som möjligt. Vi hörs!

Godmorgon

Uppe jätte tidigt idag men det var för att jag ska til stan senare och jag kommer inte vakna av min väckarklocka så mamma fick väcka mig innan hon drog till jobbet! Nej jag vaknar inte av min väckarklocka, bara någon gång ibland.
Har precis duschat och nu ser jag på film och bloggar!
 

RSS 2.0