Pikétröjor från HV Polo

 
Jag tycker att dessa pikéer från HV Polo är ruskigt snygga! De ser ut att vara väldigt fint figursydda och bekväma, skulle hemskt gärna vilja ha en i varje färg. Jag älskar designen och detaljerna på dem, otroligt snyggt. Det kanske blir att klicka hem en sådan..? Dock får man pröjsa 499:-, ett ganska saftigt pris men man får väl vad man betalar för. Hur som helst så är de ruskigt snygga!

Story of my life


Trettioförsta juli

Godmorgon! Eller det kanske är lite för sent att skriva det haha..? Anyway, i dag så kommer mammas kompis och hennes son hit, det blir la trevligt! Vi kommer nog att hitta på lite roligheter. De kommer på eftermiddagen, jag kommer inte att ha tid att blogga men jag har gjort i ordning ett par tidsinställda inlägg som kommer upp någon gång under dagen.
 

Ang. blogginläggen

Jag känner faktiskt att jag skriver väldigt tråkiga inlägg, vet inte om ni samtycker med mig. Det är i alla fall för att det inte händer så mycket just nu, det är därför jag skriver så sällan om "händelser". Jag ska sätta igång Esset någonstans i början av augusti, vilket är snart, och då blir det  mer varierad uppdatering.
 

Gotland

Framme i Gotland, nu är vi på väg till färjan som tar oss till Fårö, sen är det en stunds bil tur och sen är vi framme! Då ska vi beställa en tårta för imorn ska vi fira mig lite grann.


Vinterridstövlar från Steeds

 
Jag hittade dessasnygga vinterridstövlar från märket SteedsHööks hemsida. De ser väldigt bekväma ut och inte alls klumpiga som vissa fodrade vinterridstövlar kan vara. Jag tycker om snörningen vid foten och de sydda detaljerna, ridstövlarna är också väldigt stilrena. Jag funderar faktiskt på att köpa ett par att ha nu i vinter, kommer att frysa ihjäl om jag använder mina nuvarande haha. Du får betala 699:- för dessa, vilket jag tycker är ett väldigt bra pris för ett par fina ridstövlar!

Godmorgon

Godmorgon! Jag vaknade för ett tag sedan, har hunnit äta frukost och klätt på mig. I dag vet jag inte vad jag ska göra, kanske bada med Anni och Izza. Vi hörs senare!

Mot Fårö

Nu är allt färdig packat och snart åker vi och hämtar upp Maja.
Uppdateringen från min sida kommer att suga för att jag inte har fixat några tidsinställda, jo ett men inte fler.. 
Ska försöka blogga därifrån om det går!

14 år

Idag fyller jag 14 år! Whoho grattis till mig!
Fick 2 presenter av mamma nyss, skulle fått de när jag vaknade men vi ska ju iväg så det blir mindre stressigt att öppna dem nu. Jag fick ''Pretty little liars'' säsong 1 och en hollister parfym, jätte nöjd eftersom båda fanns på min önskelista!
Ska sova strax så vi hörs imorgon!

Hajen

Ser på film med mamma, när den är slut ska jag sätta mig vid datorn och blogga lite till!


Blommor och växter

 

Söndag

Har inte hunnit blogga  sen i fredags, har sovit hos Jenny men kan berätta om dagarna.
 
Fredag: träffade Jenny sen drog vi in till grönan, träffade 2 killar där som vi var med hela dagen, visade sig att Jenny kände en av dem. Sen gjorde vi en tårta, som jag råkade tappa på golvet, haha så misslyckad. Vi somnade runt 5 iallafall.
Lördag: Vaknade vid 12, såg film sen vid 18 drog vi till grönan igen. Åkte lite sen träffade vi 1 av killarna och hans kompisar, såg sommarkrysset och sen drog vi hem.
Var så himla trött igår så orkade verkligen inte blogga, hemskt ledsen för det!
 
Imorgon drar jag, mamma och Maja till Fårö och är där tills nästa måndag, i en vecka alltså. Det är riktigt dålig mottagning där men om jag hittar ett ställe med mottagning ska jag försöka blogga när jag hinner! Ska fixa några tidsinställda som kommer upp nästa vecka.

Pikétröjor från JH Collection

Jag har bestämt mig för att klicka hem någon av dessa pikéer från JH Collection. Jag tycker de är väldigt snygga och stilrena, skulle vilja ha alla tre! Ett plus är att de är väldigt billiga, 199:- får du betala för en sådan. Det får räcka med en åt mig för de här gången då jag håller på att spara pengar. Det lutar i alla fall åt den beiga, tycker den är väldigt fin och färgen är lite utstickande. Jag måste fundera ett tag till, stort beslut haha. Jag har redan ett par långärmade pikétröjor, men man kan aldrig ha för många right?
 

Yo homies

Yo brothaaas! Jag vaknade vid klockan tio, låg och drog mig i sängen en lång stund. I dag hade jag tänkt att hoppa lite med kaninen och rensa lite i mitt rum. Jag ska äta frukost nu så vi hörs senare!

Middag

Har precis kommit hem, måste äta middag men sen kan jag sätta mig vid datorn och blogga om dagarna!


Just a flower


Menyn i bloggen

Jag vill bara informera er om att jag håller på med en liten "renovering" i menyn, det är därför det ändras då och då. Så om det ser konstigt ut är det på grund av det!
 

Beige outfit


Tjugoåttonde juli

Jag sitter just nu och äter brunch och tittar lite på OS. I dag så ska jag antagligen göra något med Izza och Anni, vi ska väl bada och lite annat kul. Jag ska nog gå ut med Apollo en stund också så att han får röra på sig. Vi hörs senare!
 

A happy story

Sometimes good things fall apart so better things can fall together.

Ridbyxor från John Whitaker

Jag älskar dessa ridbyxor från John Whitaker, och jag nog inte den enda. Jag är mest förtjust i de marina med röda och vita detaljer men de andra är också snygga, speciellt snyggt blir det om man matchar med lite annan utrustning. Jag har provat ett par i butik och de är så otroligt bekväma! Ridbyxorna ska tydligen ha bra kvalité också. De kostar inte allt för mycket heller, ungefär 799:- får du betala för dessa, det är lite olika beroende på vilken butik. Det skulle absolut inte vara helt fel att ha ett par i garderoben! 

Tjugosjunde juli

Yo brothaaas! Jag ligger just nu på köksgolvet bredvid Apollo och bara tar det lungt. I dag så kommer jag inte göra något speciellt med tanke på att alla mina kompisar jag har här ute inte är här, hej jag är forever alone. Jag ska nog kolla runt lite på kläder på Internet, får se om jag klickar hem något.

Godmorgon

Godmorgon allihopa! Har precis kommit ut från duschen och håller på att fixa mig lite.
Jag ska träffa Jenny lite senare och sen drar vi till Grönan och är där hela dagen, sen sover jag hos henne.
Så uppdateringen kommer inte vara så bra från min sida idag men ska fixa nåt tidsinställt om jag kommer på vad jag ska skriva.

Filmmys

Jenny kunde inte träffas så det blev film mys istället, rätt skönt eftersom jag har haft migrän i 2 dagar i sträck. Jag ska fixa lite jordgubbar och lite glass nu och sen ska jag se klart min film.

Planering för mitt rum

Som ni vet ska jag göra om mitt rum.
Tanken är då att alla mina väggar ska vara helvita förutom en stor vägg som kommer att ha en tapet med new york motiv på i svartvitt. Jag kommer att ha inredning i USA stil men om vi inte hittar saker med USA flaggan på ska jag ha inredning i färgerna ljuslila och turkost, vill helst ha USA stil så hoppas att vi hittar.

Middag

Ska äta strax sen ska jag vara med Jenny och om jag inte är med henne för sent ska jag och mamma gymma. Vi hörs senare ikväll!

Wanties från Hööks

Hööks har nu släppt lite nya produkter från höst/vinterkatalogen. Jag tycker att produkterna ser väldigt intressanta ut av det jag har sett hittills och jag kan säga att jag är överraskad, tycker att Hööks har lyckats med produkterna väldigt bra. Jag har satt ihop en litet kollage på produkterna som jag tycker extra om och gärna vill ha, eftersom att alla produkter inte har släppts än så finns det säkert annat jag vill ha också. Schabraket och huvan på bilden skulle bli så otroligt snyggt tillsammans, och sedan en matchande pikétröja, mums! Täcket och nosgrimman kommer jag nog inte köpa men åh vad jag vill ha. Jag har länge velat ha en svart lädergrimma och denna såg väldigt fin ut och är inte allt för dyr. Jag har rätt så mycket pengar just nu faktiskt, så det är ju bra!

Stor rensning

Jag och mamma har vart och fixat färg och kollat på en tapet till min fondvägg som jag ska ha.
När vi kom hem har vi rensat hela rummet, slängt nästan halva rummet känns det som, haha.. Skönt att slänga allt skit iallafall.
Jag fick plocka ut några saker jag behöver använda för att jag ska bo i min brorsas rum tills vi har målat klart och ställt in alla saker igen, mina kläder kommer vara kvar i rummet så jag kommer att få byta om där men har några småsaker jag behöver i brorsans rum, han åkte till rhodos idag.
Vi ska kanske börja måla idag om vi hinner, annars ska vi börja imorgon !

Bilder från Thailand 2011

 
 

Mot sumpan

Jag och mamma drar till sumpan nu för att fixa färg till mitt rum ! Ska träffa Jenny senare tror jag sen har jag inga fler planer för dagen, hörs när jag kommer hem.


Godmorgon världen

Godmorgooon! I morse blev jag väckt av pappa för att vi skulle gå upp och sjunga för mamma eftersom att hon fyller år i dag. Vi ska äta tårta och så lite senare, det kommer nog att komma lite folk då tror jag. Jag har inte bestämt några planer för dagen, kanske drar till poolen en sväng och badar och spelar lite fotboll.
 
Ang. Apollo, han är på bättringsvägen. Han har fått tillbaka lite av sin aptit nu och han äter pellets lite då och då, hö äter han dock väldigt bra av. Vi ska fortsätta att stödmata honom lite fast i mindre mängd och mindre ofta. Jag och mamma ska ge honom medicin alldeles strax, så vi hörs senare!

Dum och dummare

Ser på film nu. Idag vaknade jag upp med migrän, kul. Var med Maja en stund sen skjutsade vi hem henne för att jag mådde så dåligt... Duschade när jag kom hem men har fortfarande migrän men nu har den minskat lite iallafall! Imorgon åker min brorsa bort så då får jag hans dator att blogga ifrån så då blir det bättre uppdatering!


True words

When you want to give up, think about why you did hold on for so long.

Hiss & diss - ridhjälmar

 
Dagens hiss går till ridhjälmen Wellington Classic från Charles Owen. Jag tycker att designen är stilren och i helhet är den väldigt fin, me like! Det cremefärgade kombinerat med svart tycker jag om, det gör att hjälmen inte blir allt för tråkig. Jag tycker även det är stiligt med rosett där bak. Jag har hört att hjälmen ska ha bra kvalité och att den är väldigt bekväm, så det är ett plus! För en sådan hjälm får du betala ungefär 2000:-, vilket jag tycker är ett okej pris. I vilket fall så är den väldigt läcker!
Dagens diss går till ridhjälmen Hi Tech från CRW (Hööks). Jag tycker att hjälmen inte är alls fin i helhet. Det röda spännet förstör väldigt mycket i mina ögon, tycker att det får hjälmen att se gräslig ut även om det är väldigt litet. När jag ser hjälmen så får jag någon sorts rymdkänsla faktiskt, och ventilationerna sitter på helt fel ställe enligt mig. Jag har testat en sådan i butik och tycker att den är hyfsat bekväm, men den passar inte riktigt mitt huvud. Du får betala 274:- för en sådan (ord. pris 549:-), ett superbra pris på en ridhjälm!
 
 

Godmorgon bloggen

Godmorgon! Jag vaknade vid halv tio i morse, tidigt för att vara mig. Jag hade svårt att somna igår för att jag spekulerade runt att Apollo inte skulle överleva natten, men det gjorde han. Jag och mamma har gett honom två mediciner och hon ska åka och hämta ut ännu en medicin. När hon kommer hem ska vi mata honom och ge honom den medicinen. Han ska få nio medicineringar + stödmatning i ett par dagar. Han ska även få komma ut och röra på sig, för nu har jag en sele till honom. Jag köpte en ljusrosa med dödskallar på, den blev jättefin på honom och han passade faktiskt väldigt bra i rosa! Ni kan se bild nedan.

Godnatt

Kryssningen var sjukt rolig i dag! Hade jättekul! Men Maja sover iallafall här inatt och imorn ska vi åka och bada om det är fint väder. Maja sover tror jag och jag ska strax stänga ner mobilen och sova, har sovt jättedåligt sen i fredags så behöver en bra sömn. Hörs mer imorgon!


Ang. förra inlägget

Jag och mamma var akut tvungna att åka till veterinären med Apollo. Han hade inte ätit eller druckit något på hela dagen och var väldigt trött och hängig, han satt på toaletten väldigt ofta också. Hans beteende var alltså inte normalt. Vi märkte att han inte mådde bra heller, så vi ringde till Roslagstull Djurklinik. Kvinnan som svarade sa att det lät som om han hade förstoppning, enligt vår beskrivning. Det visade sig att det var akut och vi var tvungna att åka på direkten, då fick jag panik. Vi drog järnet dit och var framme inom en timme. När vi kom dit så började veterinären att göra en vanlig undersökning, och sedan en lite "djupare". Det stämde att han hade förstoppning, det är ungefär som när hästar får kolik. Veterinären gav honom två olika mediciner två gånger och sedan dropp. Vi fick veta att kaniner har så känsliga magar och deras tarmar måste få jobba hela tiden, och om de inte får det så kan kaninen dö. Det var tur att vi åkte till kliniken snabbt för annars hade det kanske slutat olyckligt. Nu ska vi ge honom ett par olika mediciner tills han börjar äta som vanligt igen. Vi ska även tvångsmata honom med någon slags välling så att han får i sig det han behöver medan han tillfrisknar. Det känns bra nu i alla fall, han kommer bli helt frisk om inte allt för lång tid.

 


Schabrak från Lami-Cell

 
Jag tycker att schabraken ovan från Lami-Cell är hur snygga som helst! Jag tycker mest om det marinblåa med vita och röda detaljer, men alla är urläckra verkligen. De är lite speciella i helhet men ändå stilrena. Som jag har skrivit innan så älskar jag loggor som syns och jag tycker det var fint med detaljerna på "sadelgjordsgrejen" också. Jag vet inte riktigt hur mycket ett sådant schabrak kostar men jag skulle gissa på runt 500:-, lite dyrt kan jag tycka, men i vilket fall är de grymt snygga!

På väg till djurkliniken

På väg till djursjukhuset, fan.


Visste du att..

.. jag har glasögon, fast jag använder dem inte alls ofta.
.. jag är galet kär just nu!
.. jag knäcker mina tår väldigt ofta, speciellt när jag ska sova.
.. mitt hår är naturligt lockigt.
.. jag tror på övernaturliga och paranormala fenomen.
 

Godmorgon på er

Godmorgon broes! Jag vaknade för ett tag sedan och ligger just nu i soffan med datorn i knät. I dag ska jag och pappa åka en snabbis till Arken Zoo och köpa en ny sele till Apollo. Alla hans selar är hemma och jag vill kunna gå ut med honom och hoppa med honom här ute på landet, så det är därför. Lite onödigt kanske med tanke på att han redan har sex stycken haha! Vi ska nog handla lite också, sedan åker vi väl hem. Jag har inte planerat något mer, tar väl dagen som den kommer. 
 

Mot Maja

Drar nu, blev ändrade planer btw. Kommer hem imorgon på kvällen! Så kan blogga från och med onsdag :)


Finaste Esset


Me gusta

Hur snyggt?

Godmorgon bloggen

Godmorgon, skönt att få sova ut ordentligt! Dagen är än så länge oplanerad, det blir antagligen en lugn dag. Jag ska alldeles strax äta lite lunch och kanske fota kaninen efter det. Jag har gjort iordning ett par tidsinställda inlägg som kommer upp någon gång under dagen.

Ändrade planer

Hinner blogga lite snabbt nu när de andra sover! Jag har haft sjukt kul här och idag åker vi hem men jag kan inte blogga när jag kommer hem heller... Jag ska duscha, äta och packa om sen ska jag sova hos Maja och sen på tisdag åker vi på kryssning! Haha så hinner inte fixa tidsinställda heller men hoppas att Alice fixar bloggningen tills på torsdag när jag kommer hem. Ha det så bra!


Stark kärlek

The only one I can trust.

Planer inför nästa vecka

Måndag: Kommer hem från Bellas land, packa upp.
Tisdag: Träffa Jenny.
Onsdag: Vara med Jenny och kanske Bella, börja att bära ut saker ur mitt rum.
Torsdag: Bära ut resten och fixa.
Fredag: Börja måla om rummet.
Lördag: Måla, kanske Ikea.
Söndag: Måla, ställa tillbaka alla saker.

Dagens ridpass

Jag och mamma är nu på väg hem till Stockholm igen. Det har varit fem otroligt trevliga och mysiga dagar, skulle kunna stanna två veckor till! Jag kommer nog sakna Rökkis väldigt mycket...
 
Anyway, tidigare idag hoppade jag barbacka med henne på ridbanan. I början så red vi över bommar på volterna, hon var lite osäker och inte riktigt framme vid skänkeln, men efter ett tag så gick hon klockrent över dem. Sedan började vi hoppa över ett sockerbitshinder på var långsida, ett kryss och ett räcke. Det gick helt okej, hon är väldigt osäker på avstånden villet ledde till att hon rev två gånger. Efter ett tag när jag fick fram henne ordentligt så hoppade hon jättefint. Som jag har nämnt innan så har hon väldigt svårt att fatta galopp, men idag kunde jag få igång henne i galopp när och var jag ville. Hon skenade en gång också haha, hon blev rädd för något i skogen. Jag är nöjd över ridpasset med tanke på att hon är väldigt osäker inom hoppningen och jag aldrig har hoppat henne förut.

Wanties från Mountain Horse


Min prins

Min allra bästavän.
 

Tjugoförsta juli

Mitt alarm ringde vid klockan nio på morgonen, gick till stallet och släppte Rökkis i beteshagen. Hon går med munkorg just nu eftersom att hon har fång. Jag ska nog rida henne på eftermiddagen efter lunch, vi får se om det blir uteritt eller paddocken.
 
Anyway, sitter just nu i bilen på väg till mammas kompis man som fyller år. Vi ska väl äta lite tårta och så, sedan bär det av hem igen. Han har också en hästgård där Yasmine står (ponnyn jag red och tog hand om när jag var liten), så det ska bli mysigt att hälsa på henne också!

Uteritt med Rökkis

Jag kom in från stallet för ett tag sedan, mockade och fixade i hennes box lite. Innan det var vi ute på en liten ritt i skog och mark. Tölten blev jättefin efter ett tag, jag vet "knapparna" nu på henne, hon är lite speciell. Jag provade även på galoppen hos henne och det var inte så lätt, hon har väldigt svårt för det. Vi provade i uppförsbacke och då gick det mycket bättre! Våra gäster kommer snart, eller så har de redan kommit. Jag ligger på mitt rum och kollar på film just nu, hej osocial tjej typ haha!


Jag saknar dig

La Lune, 1995 - 2010 
Det var du och ingen annan.

Inget mer

Nu har jag fixat ett till tidsinställt, så håll koll på bloggen!
Kommer inte blogga något mer idag så vi hörs när jag är hemma.

10 saker ni inte visste om mig

  • En av mina största fobier är fiskar.
  • Jag gillar någon sjukt mycket.
  • Jag har blivit nedslagen.
  • Jag har jättedåligt självförtroende i ridningen.
  • Jag har ingen favorit artist, jag lyssnar på allt.
  • Jag bryr mig inte om vad folk säger om mig när det gäller min personlighet och klädstil.
  • Jag biter på naglarna.
  • Jag är sjukt envis.
  • Jag får panik så fort jag ser en insekt.
  • Jag saknar skolan, fast inte lektionerna.

Mot landet

Vaknade vid halv tolv sen duschade jag och nu har jag fört över bilder till datorn och packat klart allt. Ska ta och äta strax och sen vid 3 drar jag härifrån! Kommer inte att kunna blogga därifrån men jag har satt ett par tidsinställda och ska fixa nått till nu, har bara svårt att komma på vad jag ska skriva, någon som har någon idé?

Godmorgon bloggen

Godmorgon bloggen! Jag är uppe med tuppen, så är det när man har häst haha. Jag står just nu i stallet och mockar lite och ska strax gå till stugan och äta frukost. Jag och mamma släppte ut Rökkis i beteshagen för ett tag sedan så att hon får gå där en stund, och när vi skulle göra det så hade hon lagt sig ner i vindskyddet, så söt! Efter frukosten så blir det nog lite trimning på ridbanan. Senare idag kommer lite gäster hit på grillkväll, trevligt! Nej, nu måste jag fortsätta mocka så att jag blir klar någon gång haha.
 

Slut på pausen

Lite osäker på hur det här kommer att sluta men nu ska jag försöka blogga mer igen. Har tagit det lugnt den här veckan, badat, vart med kompisar och lite sånt. Har också bestämt med Pysens ägare att jag inte ska rida i sommar utan att jag ska starta om i höst, för att jag blir borta lite under sommaren. Jag ska rida Pysen i höst igen om jag inte har blivit för lång, han är ju trotsallt bara 112 cm i mankhöjd, hittills har jag passat honom men man växer ju mycket under sommaren så vi får se i höst. 
Kommer inte kunna blogga i helgen tyvärr för att jag ska till min kompis land imorgon och det finns inget internet men jag kan fixa tidsinställda. 

Uppdatering

Jag har nyss varit i stallet och gett Rökkis hö, nu sitter jag bara på altanen och chillar. Jag red lite barbacka på ridbanan tidigare idag och det var jättemysigt, Rökkis var väldigt pigg. Vi övade mest på skänkelvikning och vägar, hon tog mina hjälper väldigt fint. Senare blir det troligtvis en uteritt. Tidigare idag var jag och mamma iväg till Marieberg och köpte ett par byxor till mig. Vi gick även in på IKEA och käkade lunch och in på XXL, jag hittade en jättefin piké där också, men den fanns inte i min storlek tyvärr. Jag har inte så mycket mer att skriva, det har inte hänt så mycket mer haha.

Shopping i Helsingfors

Linne från H&M (det är mörkare i verkligheten), 59:-.
 
Parfym från Escada, 329:-. Den luktar gudomligt gott!

Snygg vardagsoutfit

 

Artonde juli

Godmorgon på er. Idag som sagt drar jag och mamma till en hästgård i Örebro, vi åker inte förrän klockan fem. Vi kommer att vara framme vid klockan sju ungefär så jag vet inte om jag hinner rida idag. Jag har även fått veta att jag ska rida och ta hand om Rökkvadis, sto och svart som natten, hon är så jäkla vacker alltså! Jag har ridit henne mycket förut och hon är helt underbar.
 
Jag ska alldeles strax kliva upp och äta frukost, vi hörs senare.

Hästgård i Örebro

Imorgon åker jag och mamma till Örebro och passar en hästgård tillsammans med mammas kompis. Det finns två eller tre islandshästar där som jag ska rida också, skitmysigt! Vi ska bo på gården tills på lördag då vi ska åka hem. Medan vi är där kommer bloggen inte att uppdateras så mycket, jag kommer att göra iordning tidsinställda inlägg så det kommer att bli ett eller två inlägg per dag.

Another Song

Åh, jag längtar tills jag ska sätta igång Esset igen. Det blir en nystart för oss, vi startar om på nytt och vi ska satsa fullt ut. Jag vet hur vi ska göra för att lyckas komma dit jag vill och jag tänker inte ge upp.

Hemma i Sverige

Nu är jag hemma från kryssningen! Resan har varit väldigt rolig och trevlig, jag och min familj gör nästan aldrig något tillsammans. Helsingfors är ganska likt Stockholm om man jämför med de lite större städerna. Det fanns mycket shopping också, fick faktiskt bara med mig två saker hem. Jag råkade glömma kameran hemma (typiskt mig) så jag har tyvärr inga bilder att visa hur det såg ut på båten. Resten av dagen vet jag inte vad jag ska göra, kanske rensa lite bland min ridutrustning!

Te amo

It's the little things that makes life big.

Hiss & diss - ridstövlar

Dagens hiss går till ridstöveln Millenium Ramses 3 Black från märket De Niro. Jag tycker de är ursnygga! Jag gillar det vita vid skaftet som "bryter", kan ibland tycka att det lite för mycket svart. Stöveln ser genomtänkt ut och skaparen var kreativ. Jag tycker även om de lackade detaljerna vid foten också, de är verkligen ruskigt snygga!
 
Dagens diss går till ridstöveln Brilliant Jumping Boot från märket Könings. Jag tycker att de i helhet ser gräsliga ut faktiskt, tycker inte om färgen heller. Jag förstår inte riktigt grejen med cirkeln vid foten heller. Om man bedömer av bilden tycker jag att det ser ut som att de skiftar i olika brunt, vid skaftet samt vid foten ser de lite mörkare ut. Tyvärr så passar denna stövel inte med min smak. 
 

Shoppingtur med familjen

Jag sitter just nu och bara chillar i vår lilla hytt på båten, har varit på en liten shoppingtur med familjen. Jag fick bara med mig ett grått linne hem från H&M, det kostade endast 59:-! Vi käkade god lunch på någon restaurang och sedan tog vi bussen tillbaka till båten. Vi ska inte göra något mer speciellt idag, bara ta det lugnt. Inte förrän vid klockan halv nio är det middag så vi har gott om tid.
 
Jag vill gärna visa hur det ser ut här på båten men det går inte att ladda upp bilder på blogg.se just nu tyvärr.
 

Bilder på Apollo

 

Update från båten

Vi har nyss kommit in i vår lilla hytt, har hunnat äta buffé och gått runt i lite olika butiker. Jag har köpt en parfym från Escada eftersom att jag var i behov av en ny, visar bild när jag kommer hem. Nu ska vi gå till någon restaurang för det skulle vara någon show där. Båten är helt awesome iallafall, som ett shoppingcenter!
 
 

Skoputsning

Jag passade på att putsa mina ridskor häromdagen när jag ändå hade de hemma, det var välbehövligt kan man lungt säga! Jag har haft dem i många år och de har hållt väldigt bra faktiskt, dock är de lite för små. Jag använde tre olika putsmedel, sadeltvål, sadelbalsam och skokräm.
Såhär såg de ut före jag putsade dem, inte så fina direkt.
Och såhär blev resultatet, mycket fräschare! Jag lyckades inte få en rättvis bild på dem, de ser finare ut i verkligheten.
 

Godmorgon alla läsare

Godmorgon! Det blev väldigt sent för mig igår, vaknade för ett par minuter sedan. Idag är det kryssning till Helsingfors som gäller, vi åker vid klockan fem och kommer hem på tisdag. Innan så ska jag packa det sista och tidsinställa alla inlägg som ligger i utkast. Det blir ungefär tre eller fyra inlägg från mig under dessa två dagar. Vi hörs senare!

Bloggpaus

Tar en bloggpaus nu, hörs när jag kommer tillbaka.

Fjortonde juli

Jag kom hem för ett par timmar sedan, har hunnit packa lite inför morgondagen. Under de dagarna jag inte har tillgång till nätuppkoppling kommer det upp tidsinställda inlägg. Vi hörs mer imorgon!
 

Proffs vid tidig ålder

Jag hittade denna bild i ett gammalt bildarkiv och kan inte göra annat än att skratta! Man var ett proffs redan vid tidig ålder, älskar hur jag har ridhjälmen också. Jag ser väldigt nöjd ut iallafall! Mina hälar gick precis nedanför sadeln och jag kan inte ha varit äldre än fyra år gammal.

Wanties från Kingsland ♥

 
 
 
 
 
 

Godmorgon på er

Godmorgon bloggen! Idag så åker jag hem från landet och sover hemma en natt, ska packa lite inför morgondagen. Dagen därpå åker jag på kryssning med la familia till Finland! Vi ska åka på kvällen och dagen efter (måndag) är vi framme i Helsingfors och kommer att vara där över dagen, sedan på kvällen börjar hemfärden. Jag har sparat lite pengar att shoppa för där också, min garderob behöver fyllas på lite känner jag. Det ska bli väldigt roligt iallafall! Under dessa dagar kommer uppdateringen inte vara topp, jag ska göra iordning ett par tidsinställda inlägg som kommer upp någon gång medan jag är borta.

Min lycka

Together we are unstoppable.

Kavaj från Spooks

 
Kavajen ovan från märket Spooks är bara 2 die 4! Designen ser väldigt genomtänkt och stilren ut, sådant faller mig i smaken. Jag älskar de vita detaljerna på kragen och fickorna, kavajen har även en logga på vänstra ärmen som inte syns på bilden. Tror den kostar runt 4000:-, saftigt pris om man frågar mig.. men jag skulle absolut inte tacka nej till en iallafall!

Design och header

Jag har äntligen lyckats bli helt klar med designen! Nu är jag nöjd, och det är såhär bloggen kommer att se ut ett tag framöver. Jag står för skapandet av design och vår header är gjord av Jennifer Andersson. Hoppas ni tycker om utseendet!

Sista

 Det här blir sista inlägget för dagen, ifall inte Alice slänger in något. Vi har varit och badat nyss och nu ser vi på tv. 
Imorgon åker jag hem till min stuga sen på lördag åker jag hem så då blir det full uppdatering! Alice ska fixa några tidsinställda nu också, dutti flikka. Men vi hörs mer på lördag!
 

Min trogne vän

Everything happens for a reason.

Handskar från Roeckl

Jag tror inte jag är den enda som älskar handskar från Roeckl! De finns i många olika färger och designer, själv har jag två par och tycker de är otroligt bekväma. Man får utmärkt grepp med dessa handskar och kvalitén är bra. Ett plus är att de inte kostar skjortan heller! De finns att köpa i alla möjliga butiker, men jag köpte mina på Horze. Jag rekommenderar dem verkligen!

Godmorgon bloggen

Godmorgon på er! Jag och Hanna vaknade för ett tag sedan och vi har bara hunnit vakna och äta frukost. Dagen är än så länge oplanerad, men bada ska vi troligtvis göra. Vi hörs mer under dagen!

I'm back

Jag är tillbaka! Mohahahaha, nej men seriöst nudårå.
 Jag har haft lite nätproblem i vår stuga så nätet är sjukt segt och då går det inte att komma in på blogg.se.
Är hos Alice nu, vi ser på något, haha vet inte vad.. det är fett bra iallafall. Jag åker hem på lördag så då kan jag blogga så tillsdess får ni stå ut med Alice, haha nej men ni överlever. :)

Bilder från Gryta Södergård 2012



Schockemöhle Sports

Jag verkligen älskar i stort sett alla schabrak från Schockemöhle Sports! Kvalité och bra pris, det gillas. Schabraken finns i många olika färger och modeller, jag gillar modellen "Coach" (som ni kan se ovan) mest. Som jag har nämnt tidigare i bloggen så tycker jag om stora loggor och matchande passpoaler och då är ju dessa schabrak super, skulle hemskt gärna vilja klicka hem ett!

Godmorgon

Jag sitter just nu i vardagsrummet och käkar frukost. Som sagt så kommer Hanna idag och hon sover här till imorgon. Vi har inga speciella planer, utan vi får helt enkelt se vart dagen tar oss, haha. Vi hörs senare!
 

Sista inlägget

Har nyss kommit in i stugan från en fisketur med pappa, vi fick tio stycken så det var roligt! Jag sitter just nu i soffan med datorn i knäet och lyssnar på musik, jag ska alldeles strax gå ut till kaninen och ge honom pellets och fixa lite i buren. 
 
Jag och Hanna har bestämt att vi ska träffas imorgon och hon sover över hos mig. Jag har gjort iordning tidsinställda inlägg som kommer upp under morgondagen, det här blir sista inlägget för idag!
 

Mitt allt

Every story has and end, but in life every end is a new beginning.
 

Ingen uppdatering

Hanna har för tillfället ingen nätuppkoppling då hon hyr en styga här i Norrtälje. Ni får alltså nöja er med uppdatering från en person tills på lördag, om inte tidigare.

Repnosgrimma

 
Något jag har börjat tycka är snyggt är träns med repnosgrimma! Det är utstickande men inte allt för diskret, passar på i stort sett alla hästar. Jag gillar också att repet "bryter" lite också, så det inte bara är läder. Jag har kikat runt på lite olika hemsidor men jag har inte hittat någon för under 500:-, vilket är lite för dyrt tycker jag, men vill man ha stil och kvalité så får man betala för det! Nosgrimman ovan är från B Vertigo.
 

Tionde juli

Jag kravlade mig upp ur sängen nyss, ligger nu i soffan och läser bloggar på datorn. Jag ska strax göra iordning frukost, har inga bestämda planer idag och tar dagen som den kommer. Vi hörs senare under dagen, har fixat några tidsinställda inlägg som kommer upp under dagen.
 

Godnatt bloggen

Jag ska alldeles strax stänga av datorn och gå och lägga mig, är galet trött. Godnatt på er!

Jag älskar dig

My one and only.
 

Falsterbo Horse Show Collection

 
Ovan ser ni ett urval från Gina Tricot's nya kollektion, Falsterbo Horse Show Collection. Jag måste medge att jag tycker att produkterna är väldigt stilrena och originella, men samtidigt väldigt snygga. Jag har än inte beställt något från kollektionen men jag funderar på att göra det, den vita hoodien och den marinblåa pikén skulle inte vara helt fel. Ett minus är dock att jag tycker produkterna är något för dyra, men åh så snygga de är!

Länkbyte

Vår statistik rent ut sagt suger just nu... Därför hade vi tänkt att börja med länkbyte, lämna en kommentar om du är intresserad och glöm inte att skriva din bloggadress!
 

Uppdatering

Jag vaknade för ett tag sedan (!), skönt att få sova ut ordentligt. Ligger just nu i soffan med datorn och läser lite bloggar, har inga särkilda planer för dagen. Jag ska alldeles strax överföra bilder från min kamera till datorn, har massor av bilder från ridlägret bland annat! Jag kommer troligtvis att ladda upp ett par bilder här på bloggen, de kommer upp någon gång under dagen.
 

Godnatt

Ber om ursäkt för dagens uppdatering men har bara inte hunnit. Ligger i sängen nu och ska strax sova så vi hörs imorn!

Åttonde juli

Jag ber om ursäkt för mindre bra uppdatering idag, har inte haft tid att blogga. Jag är nu hemma i min stuga med mamma och ska snart försöka sova. Innan det så var jag och Hanna iväg ock fiskade en stund, ingen fiskelycka tyvärr. Jag och Hanna har haft det galet kul idag med, vi cyklade till Ica Gräddö också och köpte chips och dipp, tjockisar yes! Vi har inte gjort så mycket mer, planerar för att träffas igen någon gång denna vecka.
 
 Jag ska försöka typ nu haha, så godnatt!

Dagens planer

Godmorgon på er. Jag har vaknat, men Hanna ligger fortfarande och sover. Försökte att väcka henne, men hon skulle sova vidare haha. Idag så planerar vi för att åka och fiska med Hannas pappa, vet ej om vi åker ut med båt eller om vi fiskar från bryggan. Det är la det vi har bestämt än så länge.
 
Kan berätta lite om gårdagen också. Jag kom till Hanna vid åtta och inte långt efter drog vi och badade i sjön, iskallt! Vi fotade även mycket random och galna bilder haha. Ja, det var väl typ det!
 
 

I stugan

Nu sitter jag och Alice i min stuga efter ett bad i sjön. Precis när vi skulle gå såg vi något konstigt i vattnet, det visade sig att vara en säl, haha. Vi ska iallafall hitta på något nu sen kanske vi bloggar senare!
    

Food time

Efter förra inlägget tog jag en dusch sen gick jag med pappa ner till sjön för att han skulle ta ett dopp och jag tog med mig kameran och tog några bilder, kan tyvärr inte lägga ut några bilder som jag har tagit förrän jag är hemma!
Ska käka strax så bloggar mer senare!

Kvällens planer

Jag och Hanna har bestämt att jag ska slagga hos henne ikväll, vi kommer att kunna blogga från henne. Innan så ska jag och la familia på restaurang i Norrtälje och efter det ska jag hem och packa lite, sedan skjutsar pappa mig till Hanna. Det är ungefär så kvällen ser ut, jag och Hanna kommer säkert hitta på ett och annat roligt att göra. Nu ska jag fortsätta kolla på min film, vi hörs.

Norrtälje

Vi kom hit vid 1 och då gick vi ner och tog ett dopp, jag doppade mig två gånger och det var apkallt! Vi har precis fått upp vårat trådlösa internet så nu kan jag blogga hela veckan. Fick låna pappas iPad för att blogga så får väl hoppas på att jag får låna den senare också! 

Soft' Up stigbyglar

 
Jag verkligen älskar stigbyglarna från Soft' Up! Jag tycker om dess funktion och inte minst den tuffa designen. Stigbyglarna finns i alla möjliga färger, stilrent som diskret. Jag själv hade gärna velat ha de svartvita (femte från vänster i mitten), ett plus i kanten är att stigbyglarna är så otroligt bekväma och man får bra stöd. Sedan kostar bra prylar en hel del, ungefär 2000:- får du betala för dem. Inte riktigt i min prisklass om man säger så, men jag skulle absolut inte tacka nej till ett par!

Lördag eftermiddag

Jag sitter just nu i soffan med datorn i knäet och läser bloggar, nu när det är så fint väder. Hanna ska hyra stuga här i Norrtälje inte alls långt ifrån min stuga, så vi kommer troligtvis att träffas en eller flera gånger, whoop whoop! Vi har inte bestämt var eller när men det får vi se. Nu ska jag gå och vara lite social, hörs senare.

Nästa - Norrtälje

Sitter i bilen nu, vi ska hämta upp brorsans tjej och sen bär det av mot Norrtälje! Hörs mer när jag kommer upp.


Bikinitopp

Bikinitopp från HM, 75:-
 

Brorsans för-födelsedag

Idag har vi firat min brorsas födelsedag, han fyller år imorgon men då åker jag, han och pappa till norrtälje. Han fick ett rött iphone skal som var en djävul med små horn och någon konstig högtalare som inte funkade som vi måste byta, av mig... Jag har iallafall packat klart nyss, ska bara hitta en påse till det som jag inte fick ner. Jag kanske inte kommer att ha något internet där så isåfall får ni nöja er med bloggning från en av oss. Men hoppas att det funkar och att jag får låna någons dator!

Fredag kväll

Jag har nyss ätit middag och hunnit spela lite fotboll med pappa. Innan vi åt så var jag och pappa och hämtade min syster i Norrtälje, efter så handlade vi på Coop. Nu sitter jag på altanen och dunkar musik på högsta volym och läser bloggar. Om ett tag så ska jag tvinga någon att spela badminton, är ovanligt aktiv nuförtiden när det gäller sport haha!

Tröja från Kingsland

 
Tröjan ovan från Kingsland är så ruskigt snygg! Jag älskar marint kombinerat med rosa, och loggan på ärmen är ett plus i kanten. Jag tycker det är fint med lite v-ringat också. Tröjan kostar ungefär 1000:-, vilket jag kan tycka är lite dyrt, men ack så snygg den är!

Jag saknar dig

Det är några som undrar varför jag inte rider så mycket nuförtiden. Det är därför att jag nu bor på mitt landställe som ligger i Norrtälje, i mitten av augusti så kommer jag att åka hem igen. Esset går just nu på sommarbete också, och jag ska sedan "sätta igång" honom igen mot slutet av sommaren. Jag har tyvärr inte tillgång till att åka hem och bo ensam själv för att kunna rida Esset, men jag saknar honom så inihelvete!

Godmorgon, godmorgon

Godmorgon på er. Jag har nyss ätit frukost och ska strax klä på mig. Idag hade jag tänkt att hitta på något roligt, vad får vi se. Det känns som om att jag bara sitter hemma och ruttnar hela dagarna.. vi hörs senare!
 

Sista inlägget

Jag ska alldeles strax gå ut och ge kaninen mat och sedan gå och lägga mig, är galet trött! Godnatt på er.

Charles Owen Wellington Classic

 
En ridhjälm som jag tycker är gudomligt snygg (speciellt i svart), är Charles Owen Wellington Classic. Hjälmarna har en väldigt fin design, och passar för både dressyr och hoppning. De är också otroligt bekväma! De kostar runt 3000:- tror jag, vilket är ett hyffsat pris tycker jag. Jag funderar på att spara lite money till att köpa en sådan!

SM i Agility Trial

 

Femte juli

Godmorgon! Det kanske är lite sent att skriva det..? Jag hatar att skriva det hela jäkla tiden, men dagen är oplanerad än så länge. Jag ska alldeles strax klä på mig och kanske träna lite hoppning med kaninen. Anyway, jag har gjort iordning tidsinställda inlägg som kommer upp någon gång under dagen, så håll utkik!

Dejt med kudden

Jag har nyss varit ute och satt upp myggnät på kaninens bur och ska försöka sova, god natt!

Mina drömstövlar

Mina drömstövlar är ett par svarta De Niro Millenium Ramses. Jag fullkomligt älskar den lackade underdelen, detaljerna och krokodilmönstret! Med tanke på priset som ligger på 5000-6000:- så borde kvalitén vara bra också. En vacker dag ska ett par bli mina, när jag har råd..!

Min onsdag

Godmorgon på er! Jag vaknade vid klockan elva, ligger fortfarande i sängen och latar mig. Jag ska väl kravla mig upp snart och göra lite nytta?
 
Dagen är oplanerad, men Anni åker hem ikväll. Det blir väl som alla andra dagar, chill. Det börjar bli lite tröttsamt, jag vill hitta på saker! Jag kommer la på något, det finns egentligen inte så mycket att göra här på mitt landställe...

Uppdatering om dagen

Jag, Anni och Izza har nyss kommit in i stugan efter ett långt bad i vår jacuzzi, mysigt! Vi ligger nu och kollar på film och bara chillar. Idag så har vi badat all day long i stort sätt, sedan cyklade jag och Anni hem för att vi skulle käka. Efter det så satte vi på musik på högsta volym och typ festdansade heeelt galet, haha. Anyway, ska väl gå och dejta kudden snart, så godnatt på er!

Schabrak från GlenGordon

De flesta schabraken från märket GlenGordon är så otroligt snygga! Jag tycker om mönstret på schabraken och den stora loggan. Det är även väldigt fint att "bryta" med lite andra färger på passpoalerna och kantbanden. Schabraken finns i många olika färger och kostar runt 400-500:-, vilket inte är ett så värst farligt pris. Me gusta!

Min finaste

Ich lieben dich.

Godmorgon, godmorgon

Jag vaknade typ nyss, ligger och kollar på Hey Baberiba med Anni för 17:de gången.. haha. Jag ska alldeles strax kravla mig upp och göra iordning frukost och ge kaninen mat. Dagen är än så länge oplanerad, det blir säkert mycket bad! 

Header och design

Jag pillar och pillar i vår design varje dag, det är därför det ändras ofta. Det är för att jag inte kan bestämma mig hur det ska se ut, speciellt i menyn. Det är alltså inte helt klart ännu.
 
Om det är någon som kan hjälpa oss med att skapa "inforutor" att ha i menyn, så skulle det vara guldvärt! Vi har redan inforutor i vår design, men man ser knappt vad det står i texten och bilderna blir i dålig kvalité. 
 
Som sagt, om det är någon som skulle kunna hjälpa oss med det så får ni gärna mejla oss på [email protected], tack!

Hollister

Skjorta - 380:-
Mjukis shorts - 180:-

Igår/idag

Har inte haft tid att sätta mig framför datorn på ett tag men nu fick jag tid till det.
Igår var jag med Jenny, vi gick runt i Solna ett tag, kollade i affärer och sånt. Sen gick vi runt i Sumpan och snackade. Idag var jag med Jenny igen. Vi drog in till stan för jag skulle köpa shorts. Vi gick runt i Hollister i nästan tre timmar först och sen var vi runt i stan. På Hollister lyckades jag tappa bort mitt busskort men jag fick hjälp av en sjukt snäll tjej som jobbade där och vi hittade det till slut. Hittade iallafall ett par mjukisshorts och en skjorta. Sen gick vi in på Gina och där inne såg vi Marcelo och Annika från Big Brother, hann inte fråga om autograf för de köpte något och sen gick ut snabbt så... Sen drog vi hem för jag mådde sjukt dåligt men nu mår jag bättre.
 
Nu sitter jag och ser Wallander med mamma fast det är paus just nu, ska visa kläderna jag köpte också snart så håll utkik!

Scapa Sports

 
Jag älskar verkligen schabraken från Scapa Sports! De finns i både stilrena och utstickande designer och färger. Schabraken har väldigt bra passform och ligger bra under sadeln också. Jag tycker om att schabraken är stilrena men inte allt för "vanliga", de funkar bra till både dressyr och hoppning. Jag skulle absolut inte tacka nej till ett sådant! Priset ligger runt 500:- vilket jag tycker är ett hyffsat pris, men jag tror att det är värt det!

Andra juli

Jag och Anni vaknade för ett tag sedan, nu ligger vi och kollar på She's The Man, galet rolig film! Idag har vi inga särskilda planer, det blir antagligen bara att chilla och ta dagen som den kommer. Vi ska alldeles strax kliva upp och käka frukost. Vi hörs senare!
 

Godnatt bloggen

Nu ska jag och Anni gå och lägga oss, vi hörs mer imorgon. Godnatt på er!

Uppdatering om dagen

Jag och mamma kom fram till vårat landställe ungefär vid klockan sex. Efter ett tag så kom Annika, hon ska sova här från idag till onsdag, jätteroligt! Vi har nyss kommit in i stugan från ett dopp i poolen. Vi var nästan helt själva vid poolen, förutom ett par skitjobbiga och äckliga ungdomar. Jag stör mig otroligt mycket på såna personer som röker och dricker hela tiden bara för att de tycker att det är tufft. Anyway, det var uppskattat iallafall. Nu så ligger vi i min säng och kollar på Solsidan, garvar lika mycket varje gång!

Chaps från Dyon

 
Chapsen ovan från Dyon är 2 die 4 alltså! Jag älskar designen, speciellt krokodilmönstret vid knävecken och loggan, stilrent men inte allt för originellt. De ser ut att ha bra passform också! Chapsen finns på olika butiker och du får betala runt 2 000:- för dem, vilket jag kan tycka är ett väldigt saftigt pris. Men vill man ha stil och kvalitet så är det så det är, jag antar att man får det man betalar för!

Solna

Har inte orkat blogga idag, därför uppdateringen.
Har iallafall inte gjort något idag, bara tagit det lugnt. Ska till Solna senare och träffa Jenny så vi får se vad vi gör sen! Hörs senare när jag kommer hem, måste fixa mig nu.

Kingsland


Godmorgon alla läsare

Godmorgon på er! Jag vaknade för en stund sedan och har bara chillat. Idag åker jag till mitt landställe och förblir där i ett par veckor, kommer ha tillgång till nätuppkoppling. Jag vet inte riktigt när vi åker, antagligen runt eftermiddagen. Nu ska jag kravla mig upp ur sängen, vi hörs!

RSS 2.0